SIF haastamaan GrIFK:ta

GrIFK saa lauantaina kotiluolaansa Kauniaisiin vieraita Siuntiosta.

Liigassa seitsemäntenä oleva SIF on aina ollut hankala, mutta mieluinen vastustaja Granille, joka jatkaa neljän parhaan joukkoon tavoittelua tasapisteissä seuraavan vastustajansa Atlas Vantaan kanssa. Viime keväänä kuudennelta sijalta ponnistanut SIF yllätti puolivälierissä Dickenin ja eteni lopulta pronssipeleihin, joissa GrIFK oli väkevämpi ja vei mitalit.

Grani sortui viime lauantaina Dickeniä vastaan helppoihin virheisiin ja joutui yliajon uhriksi. Kotiluolan uumenissa on nyt viikon verran haettu valmentaja Mikko Koskuen johdolla uutta taisteluilmettä.

– Pojat ovat treenanneet hyvin tämän viikon ja uskon että lauantaina näemme erilaisen joukkueen kuin viime pelissä, taistelevan ja päättäväisen, Koskue sanoo Granin verkkosivuilla.

– Tammikuun kaikissa kolmessa pelissä meille tuli paljon teknisiä virheitä, viime viikonloppuna Dickeniä vastaan suurin osa vielä helppoja junnumaisia mokia. Niistä meidän on ensi kädessä päästävä eroon, se on sanomattakin selvää. Kentällä tarvitaan johtajuutta ja vastuunkantoa nimenomaan silloin kun peli ei kulje ja epävarmuus on läsnä kaikessa tekemisessä. Siksi tällaiset heikot jaksot pitää yrittää kääntää mahdollisuudeksi luoda ja tehdä johtajia.

Koskue varoittaa samalla tuijottamasta liikaa sarjataulukkoa.

– Siuntio on vastustajana todella kova, vaikka sarjataulukko ei sitä välttämättä osoitakaan. Siellä on neljä hyvää ulkomaalaisvahvistusta ja hyvänä päivänä yksi Suomen parhaista maalivahdeista. Meidän on parannettava peliä molemmissa päissä kenttää pitääksemme pisteet Luolassa.

Varoituksen SIF antoi viimeksi kaatumalla niukasti sarjakakkonen BK-46:lle ja etenkin paluun pitkän poissaolon jälkeen tehnyt Ardo Puna on oiva lisä joukkueen pelaamiseen.

– Aikaa on vielä ja kaikki mahdollista, mutta tällä kaudella on vaikeampaa, 12 maalia BK-verkkoon heittänyt Puna totesi Västra Nylandille SIF:n mahdollisuuksista nousta vielä mitalitaisteluun.

– Olen kuitenkin nyt onnellinen siitä, että pystyn pelaamaan ja otan ottelun kerrallaan.

Ottelu Kauniaisten Luolassa alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk