ÅIFK isännöi Dickeniä lauantaina

Eri lähtökohdista, mutta yhtä lailla kovin panoksin kentälle astelevat ÅIFK ja Dicken SM-liigan lauantain alkuiltapäivän kamppailuun.

Dicken selvisi hyväksytyin arvosanoin reilun viikon takaisesta kolmen erittäin tärkeän pelin sumasta, kun kaksi päättyi murskavoittoihin Atlaksesta ja GrIFK:sta, kun taas BK-46:ta vastaan kärsittiin erittäin kirvelevä maalin tappio lukemin 33-32.

Tulokset olivat siinä mielessä hyvät, että nyt lauttasaarelaisten paikka auringossa, eli ylemmässä jatkosarjassa on täysin itsestä kiinni. Jäljellä on kolme ottelua, ÅIFK:ta, HIK:ta sekä Cocksia vastaan. Näistä pitäisi voittaa kaksi peliä, niin paikka on varma.

Ensimmäinen este koittaa jo lauantaina  kun lauttasaarelaiset matkaavat Samppalinnaan ÅIFK:n vieraaksi. Ennakkosuosikkina otteluun lähtevän Dickenin miehistö on kunnossa, mutta lepsuiluun ei tietenkään ole varaa. Hieman haastetta saattaa aiheuttaa aikainen lähtö ja bussimatka ennen peliä. Dickenin on oltava erityisen varuillaan Andreas Nyströmin ja Oscar Berglundin kanssa, sillä juuri he ovat Kanarialintujen suurimmat vaarat tällä hetkellä.

ÅIFK:lla on yhtä lailla panoksia pelissä riittämiin, sillä runkosarjan kahdeksas sija ja paikka alemmassa jatkosarjassa ei vielä ole läheskään varma. Jokainen piste on ÅIFK:lle erittäin arvokas.

Ottelu Samppalinnassa alkaa lauantaina kello 14.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk