PIF ja ÅIFK taistelevat tärkeistä pisteistä

Alemman jatkosarjan viimeinen paikka on käytännössä pelissä sunnuntaina, kun PIF ja ÅIFK iskevät yhteen paikalliskamppailussa.

Otteluun lähdetään asetelmasta, jossa ÅIFK pitää hallussaan viimeistä alempaan loppusarjaan oikeuttavaa kahdeksatta sijaa kaksi pistettä PIF:aa edellä.

Edellisissä otteluissa ÅIFK hävisi Cocksille Turussa 28-38 ja Piffen puolestaan Granin vieraana 33-15.

– En oikeastaan tiedä miksi emme olleet hereillä alusta saakka. Positiivisina juttuina otamme tästä mukaamme David Kuzmanovskin hyvät otteet sekä toisen puoliajan paremman asenteen, mutta päätähtäin on ÅIFK-ottelussa, hieman turhautuneen oloinen PIF-valmentaja Boris Dvoršek totesi BK-ottelun jälkeen Paraisten Kuulumisten mukaan.

Kun Piffen ja ÅIFK viimeksi kohtasivat Samppalinnassa marraskuussa, Piffen aloitti ottelun hyvin, mutta hyytyi viimeisellä vartilla. Sen ÅIFK vei 11–4 ja koko ottelun 31–26.

Sillä kertaa ÅIFK:n hahmoja olivat Christoffer Sjöblom (8 maalia) sekä Oscar Berglund (5), Piffenin paras maalintekijä siinä ottelussa oli Andrej Miladinovski (8). Hän ei kuitenkaan jatka Piffenissä enää joulutauon jälkeen.

– Hän ei enää pelaa meillä, hän jäi joulun jälkeen Makedoniaan, Dvoršek toteaa Miladinovskin osalta.

Oman mausteensa ja samalla porkkanansa ainakin kotijoukkueelle tuo se fakta, että PIF on voittanut ÅIFK:n viimeksi yli 20 vuotta sitten eli tarkemmin sanoen vuonna 1997.

Ottelu PUNTissa Paraisilla alkaa sunnuntaina kello 17.00 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä myös Elisan Fanseat-palvelussa.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk