PIF hamuaa pisteitä HIFK:lta

PIF kohtaa runkosarjan päätöskierroksella kotonaan HIFK:n ja hakee vähintäänkin yhtä pistettä.

PIF lähtee otteluun tasapisteistä ÅIFK:n kanssa, mutta alemman jatkosarjan viimeisessä sijassa olevat turkulaiset ovat tasapisteissä paraislaisten edellä keskinäisen otteluiden myötä. Eli käytännössä PIF tarvitsee enemmän pisteitä kuin ÅIFK kotiottelustaan Atlas Vantaata vastaan.

HIFK:n paikka alemmassa jatkosarjassa on jo varma, mutta suosiolla joukkue ei pisteitä PIF:lle jätä. Mikäli PIF nousee kahdeksanneksi, tämänkin ottelun tulos seuraa mukaan jatkosarjaan ja mutkistaisi tappion tullessa HIFK:n kuvioita siellä melkoisesti.

HIFK:lla on myös kalavelkoja maksettavana, sillä PIF:n nousu kohti taistelu jatkosarjapaikasta alkoi nimenomaan marraskuun lopulla HIFK:sta haetun niukan vierasvoiton myötä.

Ottelu Paraisilla käynnistyy keskiviikkona kello 19.00 yhtä aikaa muiden runkosarjan päätöskierrosten otteluiden kanssa. Kamppailua voi seurata suorana lähetyksenä myös Elisan Fanseat-palvelun kautta.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk