HIFK:lla uutta verta jo perjantain SIF-ottelussa

HIFK ja SIF avaavat kevätkautensa perjantaina erittäin tärkeällä keskinäisellä kohtaamisella Helsingin Urheilutalolla.

Vuosi 2018 käynnistyi HIFK:n osalta parillakin siirtouutisella, kun BK-46:ssa kaudet 2013-16 pelannut Oscar Udd siirtyy IFK:n kokoonpanoon ja koko uransa vain IFK-paitaa kantanut Christoffer Eneberg palaa taas punapaitaan liigatasolle. Miesten SM-Liigassa urallaan 195 maalia heittäneen Uddin sopimus IFK:ssa kestää kauden 2018-19 loppuun. Joukkueen kapteenin Johannes Bargum ylävartalovamma ei ole toipunut toivotusti, ja ”Bagge” joutuu viivalta sivurajalle ainakin loppukauden ajaksi.

Pitkän joulutauon päätteeksi HIFK jatkaa liigamatseja Siuntiota vastaan, joka löytyy sarjataulukossa identtisellä pistesaldolla 12 ottelun jälkeen. Kumpikin joukkue on voittanut 4 ottelua ja hävinnyt seitsemän, keskinäinen ottelu Siuntiossa päättyi dramaattisesti isäntien rankkari-tasoitukseen peliajan päätyttyä ja pisteet jaettiin 33-33 -tasapelillä.

Jos HIFK:ssa tapahtui pelaajapuolella joulutauolla, niin Siuntiossa puolestaan kohistiin valmentajaosastolla. SIF ilmoitti jo vuodenvaihteessa, että kaksikko Teddy Nordling – Marcus Sjöstedt ottaa vastuun ensi kaudella ja nykyinen päävalmentaja Kaj Hagman myönsi, että seuran ratkaisu jo tässä vaiheessa tuli pienenä shokkina.

Hagman lähtee kuitenkin vetämään viidennen ja viimeisen kautensa SIF:n peräsimessä kunnialla loppuun saakka.

– Päätämme tämän kauden lippu korkealla ja olen kiitollinen vuosistani täällä, Hagman vakuutti Västra Nylandille.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa perjantaina 19.1. kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk