HIFK ja PIF vastakkain

Ensimmäisen sarjapuolikkaan viimeinen ottelu käydään HIFK:n osalta lauantaina, kun joukkue kohtaa yhdeksännessä ottelussaan Pargas IF:n.

Viime kaudelle SM-liigaan noussut Parainen saavutti 2000-luvun ensimmäisen voittonsa kaatamalla saaristoderbyssä HC HIK:n vastarannalta maalein 31-24. Muissa otteluissa PIF vielä haki mallia kokeneemmilta liigajoukkueilta.

Tuo toistaiseksi ainoa voitto tuli kuitenkin edellisottelussa, joten itseluottamusta PIF ainakin sai.

– Vauhtimme ratkaisi lopulta ottelun kun pääsimme irti vastustajan hitaasta temposta. Nopeat vastaiskumme ratkaisivat ottelun, PIF-valmentaja Boris Dvoršek sanaili ottelun jälkeen Paraisten Kuulutusten mukaan.

HIFK:lle kahdeksan ottelua on tuonut kolme voittoa ja neljä tappiota, ja sijoituksena on kuudes juuri sarjataulukon puolivälin alapuolelta.  Pisteet olisivat arvossaan, sillä voitolla HIFK säilyttäisi vielä hyvän tuntuman neljän kärkeenkin.

Kamppailu Helsingin Urheilutalolla alkaa kello 16.00 lauantaina.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk