HIFK ja ÅIFK kohtaavat tiistaina

SM-liigan alempi jatkosarja jatkuu tiistaina yhdellä ottelulla, kun HIFK saa vieraakseen ÅIFK:n.

Kumpikin aloitti jatkosarjan komealla voitolla, kun HIFK haki erittäin arvokkaat pisteet SIF:lta ja ÅIFK puolestaan yllätti alempaan jatkosarjaan selvältä ykkössijalta lähteneen GrIFK:n.

Vaikka turkulaisten jatkopaikka loppusarjasta näyttää melkein mahdottomalta, sopii paineeton tilanne heille. HIFK:n on siis syytä pysyä hereillä tiistaina ÅIFK:ta vastaan joukkueiden kohdatessa kolmatta kertaa. Ensimmäisen kotipelin Kalliossa HIFK hoiti neljän maalin erolla 33-29 ja joulukuussa Samppalinnassa eroa oli yhtä paljon maalein 24-28.

ÅIFK nousisi voitolla kuitenkin viiden pisteen päähän HIFK:sta ja pitäisi toiveet puolivälieräpaikasta elossa. HIFK:lle voitto puolestaan merkitsisi tiukkaa otetta alemman jatkosarjan kakkossijasta ja paikasta puolivälierissä.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa tiistaina kello 19.15.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk