HC HIK saa BK-46:n vieraakseen

SM-liigan sunnuntain ainoa ottelu pelataan Hangossa, jossa HC HIK isännöi naapuriseura BK-46:tta.

Lähtökohta otteluun on selkeä. HIK on edelleen pisteittä sarjataulukon pohjalla ja BK puolestaan nousisi tasapelilläkin yksinään sarjakakkoseksi.

Syyskuussa BK murjoi kotonaan hankolaiset maan rakoon lukemin 40-14. HIK-luotsi Petter Forsström uskoo, että nyt nähdään kuitenkin toisenlainen ottelu.

– Ne jotka ovat seuranneet otteluitamme tietävät, että olemme muuttaneet aika paljon puolustuspeliämme. Teemme parhaillaan töitä myös hyökkäyksen osa-alueiden kanssa, mutta valmista ei tule hetkessä. Pitää olla kärsivällinen, Forsström sanoi Västra Nylandille.

Karjaalla alkukaudesta kärsitty tappio oli koko lailla miehet vastaan pojat -tyyppinen kamppailu ja samassa suunnassa ovat Forsströmin mukaan hankolaisten suurimmat haasteet edelleen.

– Pelimme itsessään on ok, mutta fysiikassa jäämme jälkeen vastustajista. On myös selvää, että se vaikuttaa että meillä on nuori joukkue, vastustajilla on enemmän rutiinia.

BK-46 matkaa Karjaalle viiden ottelun voittoputkessa – voitoista neljä tosin on tullut kotona Karjaalla.

Ottelu Hangon Urheilutalolla alkaa sunnuntaina kello 18.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk