GrIFK revanssimielellä ÅIFK:n kimppuun

GrIFK jatkaa puolivälieriin ja ÅIFK:n kausi päättyy alempaan jatkosarjaan, mutta panoksia joukkueitten kohtaamisesta keskiviikkona Kauniaisissa ei puutu.

Kauniaisissa odotellaan jo ÅIFK:n vierailua vesi kielellä, sillä vajaan kolmen viikon takainen 26-28 vierastappio Turussa on puolivälieräpaikkansa viikonloppuna varmistaneella kotijoukkueella vielä hyvin mielessä.

Granin tavoite on luonnollisesti voittaa jäljellä olevat ottelunsa ja varmistaa 21.3. alkaviin play-offeihin hyvät lähtökohdat. Viime viikon voitokkaat ottelut, ensin Luolassa ja heti perään Helsingin Urheilutalossa HIFK:n vieraana, avasivat monia lukkoja.

ÅIFK:lla ei ole sijoituksen kannalta enää panoksia, mutta toki joukkue pelaa kunniastaan ja seuran jättävän pitkäaikaisen päävalmentajan Besim Qerimin puolesta.

Runkosarjassa Grani pesi vastaavassa keskinäisessä ottelussa siipirikkoiset kanarialinnut syyskuussa peräti 42-15, puoliaikatuloksen oltua ennätysmäiset 20-3.

Ottelu Kauniaisissa alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk