GrIFK haastaa Cocksin nyt kotonaan

GrIFK piti Cocksia erittäin tiukoilla 50 minuuttia välierien avauksessa ja hakee nyt voittoa ensimmäisessä kotiottelussaan.

Cocks kierrätti viikolla miehistöään melkoisesti, mutta päävalmentaja Gintaras Savukynas joutui kaivamaan kesken ottelua ykkösnyrkkiään kentälle Granin uhattua yllättää. Cocks pystyi puristamaan voiton, mutta ottelu oli osoitus siitä, että välieräsarja ei välttämättä ole niin selvä kuin ennakkoon odotettiin.

Iso isku Cocksille on joukkueen johtotähden Nico Rönnbergin olkapäävamma, joka Yle Sportenin mukaan pitää miehen sivussa koko välieräsarjasta ja Rönnberg palaa vasta mahdolliseen finaalisarjaan.

Cocks on ollut Granille ylipääsemätön este viime vuosina huolimatta useammastakin tiukasta ottelusta. Nyt kotihallissaan kauniaislaisilla on todellinen iskun paikka. Voitto lauantaina pitäisi välieräsarjan vielä täysin avoimena.

Ottelu Kauniaisten Palloiluhallissa alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk