BK-46 veitsi kurkulla Dickeniä vastaan

BK-46 ja Dicken kohtaavat kolmannessa välierässä Karjaalla lauantaina ja finaalipaikka on ensi kertaa katkolla Dickenille.

Viikolla toisen välierän kotonaan selkein lukemin voittanut Dicken on puristanut BK-46:n nyt todella ahtaalle ja tämä tiedetään karjaalaisleirissä hyvin.

– On selvää että tämä on todella kova paikka, mutta nyt mietimme vain lauantain ottelua. Jos käännämme sen eduksemme, kaikki on avoinna, BK-luotsi Mikael Källman valaa uskoa Västra Nylandissa.

– Emme ole luovuttaneet.

Dickenille on omat loukkaantumismurheensa, mutta miettimistä on Källmanillakin. Maksym Biegal oli viimeksi kokonaan sivussa ja Topias Laine puolikuntoisena.

Lauantaina lähdetään joka tapauksessa 0-0:sta ja tätä painottaa myös edellisottelun vakuuttavin pelaaja maajoukkuemaalivahti Mikael Mäkelä.

– Emme saa pitää mitään itsestään selvänä. BK ei viimeksi antanut parasta kuvaa itsestään, mutta Karjaalla tulee varmasti tiukempaa, Mäkelä varoitteli.

Ottelu Karjaalla alkaa lauantaina kello 18.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk