Dicken ja BK-46 neljännessä välierässä

Dickenin ja BK-46:n välieräsarja jatkuu keskiviikkona Pirkkolassa BK:n kavennettua voitot 1-2:een viikonloppuna kotonaan.

BK nosti lauantain ottelussa tasoa kaikilla osa-alueilla ja kaatoi Dickenin lopulta varsin vakuuttavasti.

– Ennen kaikkea otimme nyt enemmän vastuuta pelissämme kuin aiemmin ja se on asia, josta olemme puhuneet paljon, BK-luotsi Mikael Källman taustoitti Västra Nylandille.

Myös BK:n kokenut Andreas Rönnberg korosti Yle Sportenille sitä, että BK otti itseään niskasta kiinni oikealla hetkellä.

– Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Dicken oli parempi ja käytti virheemme hyväkseen. Nyt roolit kääntyivät. Olemme alisuorittaneet ja [lauantaina] oli tunne, että meidän pitää nyt näyttää mitä osaamme.

Dicken on kuitenkin edelleen vain yhden voiton päässä finaalista ja pääsee pelaamaan kotonaan Pirkkolassa, jossa edellinen kohtaaminen päättyi selkeään kotivoittoon.

Ottelu Pirkkolassa alkaa keskiviikkona kello 19.15 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä VeikkausTV:ssä sekä HBL.fi-palvelussa.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk