Dicken ja Atlas Vantaa vastakkain tärkeässä ottelussa

Ylemmän loppusarjan paikoista taistellaan toden teolla lauantaina Pirkkolassa Dickenin isännöidessä Atlas Vantaata.

Lauttasaarelaisten alkukauden peikko, Atlas Vantaa saapuu siis nyt vierailulle Pirkkolaan. Dicken kärsi juurikin Atlakselle cupin puolivälierissä, ja heti perään myös SM-liigassa. Atlas on muutenkin esiintynyt edukseen tällä kaudella, ja taistelee tosissaan paikasta ylemmässä jatkosarjassa GrIFK:n, BK-46:n ja Dickenin kesken.

Dicken on harjoitellut etenkin maaottelutauon aikana hieman rikkinäisesti, kun Mikael Mäkelä, Anton Rémy, Bromanit sekä Granlundit ovat edustaneet Suomea, ja Tadas Stankevicius Liettuaa, joka eteni MM-karsinnoissa seuraavaan vaiheeseen. Atlakselta toki oli myös maajoukkue-edustusta Anthony Hellakosken, Tuomas Laitisen ja Sebastian Säkkisen edustettua Suomea.

Atlas Vantaa on päässyt harjoittelemaan puolestaan muuten hyvin tauon aikana, ainoastaan tämän viikon harjoituksiin on vaikuttanut ”lumi-inferno”, joka on estänyt pelaajien ehtimisen ajoissa harjoituksiin. Loukkaantuneitakin on saatu vähitellen takaisin harjoitusvahvuuteen, mutta muutama poissaolo on silti jo nyt varmaa.

Ottelu, joka samalla on Dickenin juhlaottelu, ennen illan 85-vuotisjuhlallisuuksia tulee olemaan erittäin tiukka. Kyseessä on niin sanottu neljän pisteen ottelu, joka hyvinkin saattaa olla ratkaisevassa asemassa ylemmän jatkosarjan suhteen. Dickenin juhlapäivään riittää ohjelmaa koko päiväksi alkaen jo kello 12.45 pelattavasta naisten SM-sarjan ottelusta Dicken-SIF.

Ottelu Pirkkolassa alkaa kello 15.45 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä HBL.fi-palvelun kautta.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk