Dicken haastaa Cocksin tiistaina

Dicken päättää runkosarjan ensimmäisen kierroksensa Pirkkolassa tiistaina kärkikamppailulla.

Vastustaja onkin siitä vaikeimmasta päästä, kun juuri viikonloppuna varmistui, että Riihimäen Cocks pelaa toista vuotta peräkkäin EHF cupin lohkovaiheessa. Näin ollen ei ole epäselvyyttä ennakkosuosikista, ja lauttasaarelaiset voivat lähteä haastajan asemassa hakemaan kauden seitsemättä voittoaan, ja samalla kauden ensimmäistä tappiota riihimäkeläisille.

Kyseessä on SM-liigan kärkikamppailu, jossa suvereenisti kotimaan (ja kansainvälisissäkin) kentillä esiintynyt Cocks kohtaa hyvän rytmin löytäneen Dickenin.

Cocks on voittanut kauden kaikki seitsemän SM-liigaotteluaan. Dicken on puolestaan hiukan haparoivan alkukauden jälkeen päässyt myös voittoputkeen ja alla on neljä täyttä pistepottia, mukana voitot kärkipään kamppailussa mukana olevista BK-46:sta ja GrIFK:sta.

Mielenkiintoinen yksityiskohta ottelussa on se, että Dickenin puolustus on tähän saakka ollut kauden tiivein.  Omiin on uponnut keskimäärin alle 24 maalia ottelua kohden, kun Cocksillakin vastaava lukema nousee piirun verran yli 24 osuman.

Ottelu Pirkkolassa alkaa tiistaina kello 19.30 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä myös HBL.fi –palvelun kautta.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk