Cocks saa ÅIFK:n vieraakseen

SM-liigan viikonloppu ottaa varaslähdön perjantaina Riihimäellä, kun ÅIFK lähtee haastamaan puolustavaa mestaria Cocksia tämän kotikentällä.

ÅIFK teki paluun maajoukkuetauolta jo keskiviikkona, kun kauden toinen voitto irtosi Samppalinnassa vierailleesta Pargas IF:sta.

Cocks puolestaan palaa tauolta vasta perjantaina ja etenkin maajoukkuepelaajille tämä oli tervetullut asia. Lokakuun Lähitapiola-tähtipelaajaksi valittu Cocksin Nico Rönnberg kertoo palautuneensa maajoukkueviikosta hyvin.

– Totta kai viikko oli rankka, mutta olen tottunut treenaamaan paljon ja pelaamaan useamman ottelun viikossa. Sunnuntaina levättiin ja maanantaina maajoukkuepelaajat saivat pitää palautumispäivän, joten olen kyllä palautunut, Rönnberg kertoo Cocksin verkkosivuilla.

Cocks on pelannut vasta neljä SM-liigaottelua tänä syksynä, mutta pelattavaa on riittänyt sen lisäksi EHF Cupissa ja Baltian liigassa.

– Mennään joukkueena tietenkin peli kerrallaan, mutta odotan innolla BHL- pelejä ja EHF Cupin kolmatta kierrosta, Rönnberg sanoo.

Ottelu Riihimäen Urheilutalolla alkaa perjantaina kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk