Cocks ja GrIFK avaavat kevään keskiviikkona

Miesten SM-liigan kevät käynnistyy maajoukkueen MM-karsintojen jälkeen keskiviikkona 15.1. Cocksin isännöidessä GrIFK:ta.

Kevään aluksi saadaan heti huippuottelu, sillä Cocks johtaa sarjaa puhtaalla pelillä ja Grani puolestaan jakaa kakkossijaa ollen vain maalierolla Dickenin ja BK-46:n takana – ja toisaalta vain kaksi pistettä edellä Atlas Vantaata.

Joukkueet kohtasivat lokakuun alussa Kauniaisissa ja tuolloin Cocks vei pisteet matkaansa maalein 21-30. Kaksikko kohtasi myös joulukuun alussa Suomen Cupin finaalissa ja myös tuolloin Cocks oli vahvempi. Eroa tuli lopulta 12 maalia, mutta 40 minuuttiin saakka Grani piti Cocksia todella tiukalla.

Kummallakin on ollut tauolla pelaajia miesten maajoukkueen matkassa ja näillä pelaajilla on varmasti pelituntuma ainakin kohdillaan, tosin toisaalta alla jopa neljä kovaa ottelua maajoukkueen riveissä puolentoista viikon aikana. Näkyykö tämä hyvässä vai huonossa, sitä on vaikea ennakkoon sanoa.

Ottelu Riihimäen urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk