Cocks ja Dicken kärkikamppailussa

Cocks ja Dicken päättävät runkosarjan osaltaan kärkikamppailuun Riihimäellä keskiviikkona.

Kumpikin on jo varmistanut paikkansa ylemmässä jatkosarjassa. Cocks on varma ykkönen, mutta Dickenille on vielä mahdollisuus nousta ohi BK-46:n voitolla, mikäli BK kärsii samaan aikaan tappion ylemmän jatkosarjan paikkaa metsästävälle GrIFK:lle.

Olennaisempaa on kuitenkin se, että tämän ottelun pisteet jäävät varmuudella voimaan ylempään jatkosarjaan. Näin ollen Cocksilla ei ole varaa nostaa jalkaa kaasulta ja Dickenille puolestaan lisäpisteet olisivat äärimmäisen arvokkaat jatkoa ajatellen.

Ennakkosuosikista ei ole kahta sanaa, mutta Dickenin voiton mahdollisuus saattaa piillä Cocksin ottelusumassa, kun se lauantaina pelasi EHF Cupin lohkovaiheen ottelun RK Koperia vastaan, ja maanantaina PIF:ä vastaan. Näin ollen kolmas peli viiteen päivään on rankka tahti kelle tahansa. Dicken pelasi lauantaina laajalla materiaalilla sarjajumboa vastaan ilman sen suurempia vaikeuksia, ja saattoi nöin tyylitellä ottelun lopun.

Lisäksi on hyvä muistaa että Riihimäen ylpeys on kuluvalla kaudella puristettu kotimaan kentillä kertaalleen todella ahtaalle ja sen teki nimenomaan Dicken kotonaan marraskuun lopulla, jolloin Cocksin voitto kirjattiin äärimmäisen niukasti 27-28.

Ottelu Riihimäen Urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk