BK-46 ja GrIFK keskiviikon trillerissä

SM-liigan keskiviikon ainoassa ottelussa kohtaavat kärkipään tiukassa taistossa tasapisteissä olevat BK-46 ja GrIFK.

12 pistettä plakkareihinsa kerännyt kaksikko muodostaa tällä hetkellä Dickenin ja Atlas Vantaan kanssa viime vuotiseen tapaan huipputasaisen kvartetin, joka kiivaimmin soittelee Cocksin vanavedessä taistelussa ylemmän jatkosarjan paikoista.

– Edessä on mielenkiintoinen ottelua ja kyse on siitä, että pystymme nostamaan itsemme tietylle tasolle – verrattuna tähän otteluun, BK-46:n päävalmentaja Mikael Källman sanoi Västra Nylandille viikonlopun HIFK-voiton jälkeen.

Viikonlopun voitokkaassa Atlas-ottelussa GrIFK sai tuta varsinkin ensimmäisellä puoliajalla kuinka käy kun hyökkäyksissä hosutaan, ja sama laulu tulee viime keväänä BK-46:n riveissä SM-hopeaa saavuttanut Granin kokeneen laiturin Jasper Hellbergin kokemuksen perusteella käymään myös olemaan myös Karjaalla, ellei ottelusta opittu.

– Hyökkäyksessä meidän pitää jättää kokonaan pois tyhmät heitot ja ratkaisut, joita Atlasta vastaan tehtiin ihan liikaa. Niistä BK rankaisee nopeilla ja puolinopeilla koska se on kotikentällä niiden vahvuus, varsinkin nyt kun Benjamin Helander ja Topias Laine ovat tuoneet laitoihin lisää kontrausvoimaa.

Puolustuksestahan se kaikki lähtee, jälleen kerran. BK:lla on liigan kokenein pelinrakentaja, joka pystyy ratkaisemaan tarvittaessa ottelut vaikka itse.

– Gea (Andreas Rönnberg) on BK:n pelin sydän, hänen kanssaan pitää olla tarkkana, Hellberg varoittelee.

Ottelu Karjaan SISU Arenalla alkaa kello 19.00 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä VeikkausTV:stä.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk