BK-46 isännöi HIFK:ta

Tasaisessa kärkipäässä sarjataulukossa oleva BK-46 saa lauantaina vieraakseen käytännössä tämän hetken keskikastin yksinään muodostavan HIFK:n.

Karjaan raitapaidat ovat esittäneet aivan kärkitason otteita syksyn matseissaan, ja BK on kärsinyt 7 pelissään vasta kaksi vierastappiota. Sekä Dicken (34-30) että Cocks (34-28) olivat liian vahvoja kotikentillään, mutta kotonaan Karjaalla BK-46 on kerännyt täydet 3 voittoa kotipeleistään (SIF 29-28, PIF 38-15, HC HIK 40-14). Vierasmatseistaan BK on hakenut voittopisteet ÅIFK- ja Atlas-otteluista. 10 pisteellä BK-46 kinastelee sarjan hopeatilasta tasoissa Dickenin, Atlaksen ja GrIFK:n kanssa.

HIFK on tähän mennessä napannut 3 voittoa ja 3 tappiota, sekä yhden pistejaon Siuntiota vastaan. IFK:n pisteet riittävät kuudenteen sijaan, vaikka kärkiryhmä onkin vain kolme pistettä edellä.

Kotijoukkue BK:n kausi alkoi ehkä hiukan takkuisesti, mutta meno on parantunut sittemmin. Viimeksi Atlas Vantaa kaatui selkein lukemin.

– Se oli ehdottomasti kauden paras pelimme ja teimme hyvin töitä 60 minuuttia, päävalmentaja Mikael Källman kiitteli Västra Nylandissa.

Källman uskoo, että vieläkin parempaa on luvassa jatkossa.

– On selvää että meidän vahvuutemme ovat leveässä materiaalissa ja taitavissa pelaajissa. Vastustajien on vaikea tietää kuinka puolustaa meitä vastaan, sillä meillä on pelinymmärrystä, älykkyyttä ja taitoa jokaisella pelipaikalla.

Ottelu SISU Arenalla Karjaalla alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk