Atlas Vantaa ja GrIFK puolivälieräavauksessa

Viime kaudella vastaavassa tilanteessa kohdanneet Atlas Vantaa ja GrIFK kohtaavat puolivälieräsarjan avausottelussa keskiviikkona.

Joukkueet pelasivat viime kaudella huppukireän puolivälieräsarjan, joka vantaalaisten kahden ensimmäisen ottelun voiton jälkeen päättyi katkeraan 2-3 kokonaistappioon ja välieräpaikan menetykseen.

– Ei viime vuoden peleillä ole enää muuten mitään väliä, mutta toki se antaa pojille uskoa että mikä tahansa on mahdollista kääntää. Tänä vuonna tehdään toki kaikkemme että saadaan parempi lähtö sarjaan, Granin pääkäskijä Mikko Koskue ennakoi tulevaa ottelusarjaa seuran verkkosivuilla.

Lähtökohdat ovat samantapaiset kuin vuosi sitten. Atlas sai yläjatkosarjassa vain yhden voiton kuudesta ottelusta, kun taas Grani selviytyi alajatkosarjan selväksi voittajaksi vain yhdellä miinusmerkinnällä, kun se hävisi alkajaisiksi Turussa. Sen jälkeen tilille napsahti viisi peräkkäistä voittoa.

Kauden kolmen aikaisemman ottelun perusteella on taas odotettavissa sähinää. Syksyllä Grani vei kotonaan kaksi ottelua, ensin liigassa 30-27 Atlaksen johdettua parhaimmillaan kuudella maalilla ja heti perään cupin välierässä 27-23. Atlaksen vuoro oli kuittailla 28-25-kotivoitolla helmikuussa.

Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio ei rassaa päätään menneitten otteluitten tuloksilla.

– Me olemme valmiita. Ei aikaisemmilla otteluilla ole merkitystä eikä kannata katsella liikaa tulevaisuuteen. Pitää elää hetkessä, Kallio sanoi Atlas Vantaan verkkosivuilla.

Samoilla linjoilla on Granin piiskuri Koskue.

– Lähdemme ottelusarjaan varsin luottavaisin mielin. Rikkonaisen tammi- ja helmikuun alun jälkeen ollaan saatu muutama ehjä ja hyvä viikko alle. Ei ole enää ollut koko aikaa monta pelaajaa sairaana ja ollaan saatu pienet loukkaantumiset kuntoon. Lisäksi varusmiehemme ovat päässeet treeneihin, edes silloin tällöin. Välillä tuntui että valmistautuvat siellä isompaankin sotaan, kun ei poikia näkynyt viikkoihin.

– Toki tiedostamme että Atlas on vahvistunut paperilla viime kaudesta, silti uskon että meillä on leveämpi materiaali, varsinkin jos pysymme terveinä ja pääsemme kierrättämään fiksusti miehiä. Atlaksella on pari selkeää vahvuutta ja jos pystymme pysäyttämään ne, olemme vahvoilla.

Kallio ei usko, että pelipaikan vaihtuminen tutusta Myyrmäen Urheilutalosta Energia Areenaan vaikuttaisi.

– Siellä on kiva pelata. Toivottavasti vain saataisiin paljon yleisöä paikalle.

Ottelu Energia Areenalla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk