Atlas Vantaa isännöi Dickeniä sunnuntaina

SM-liigan jatkosarjaviikonloppu saadaan päätökseen, kun Atlas Vantaa ja Dicken kohtaavat Myyrmäen Urheilutalossa.

Atlas lähtee yrittämään Dickenin kaatoa yläjatkosarjan neljänneltä tilalta kolmen pisteen takamatkalta. Ottelu on äärimmäisen tärkeä. Jos Atlas häviää, se saa heittää toiveet nousemisesta kolmanneksi. Voitolla taas taistelu kolmospaikasta jatkuisi.

Sunnuntai oli aikaisemmin perin yleinen pelipäivä, mutta viime vuosina on siirrytty viikonloppuna lauantaihin.

– Mielenkiintoista nähdä, miten yleisö reagoi  tähän vanhaan tuttuun pelipäivään, Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio sanoo seuran verkkosivuilla.

Atlas Vantaalla on tämän kauden Dicken-otteluista 2-1-etu. Syys-lokakuun vaihteessa Atlas kukisti lauttasaarelaiset kotonaan kahdesti parin viikon jaksolla, ensin Suomen cupissa 29-28 ja heti perään SM-liigassa 28-26, mutta tammikuussa Dicken oli tyly isäntä Pirkkolassa: 33-19.

Dickenille osuu ennen Myyrmäkeen tuloa vain yksi välipäivä, kun joukkue käväisi perjantaina Riihimäellä ja sai ilman Max Granlundia todeta isäntien paremmuuden maalein 35-23.

– Olemmehan voittaneet Dickenin tällä kaudella, Atlas Vantaan kapteeni Tuomas Laitinen sanoi ja piti siinä mielessä lähtökohtaa positiivisena.

– Tosin Dicken on ollut sen alkukauden jälkeen aika kovassa tikissä.

Ottelu Myyrmäessä alkaa sunnuntaina klo 18.30.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk