Atlas Vantaa isännöi Cocksia torstaina

SM-liigan ylempi jatkosarja saadaan käyntiin myös Atlas Vantaan ja Cocksin osalta joukkueitten kohdatessa torstaina Myyrmäessä.

Ottelu siirrettiin jatkosarjojen avausviikonlopulta Cocksin EHF Cupin lohkovaiheen ottelun takia. Cocks pelasi sunnuntaina Kroatiassa ja joukkueen pelitahti matkusteluineen on tällä hetkellä todella tiukka.

Onkin lähiviikkoina lievä kysymysmerkki, miten Cocks pystyy keskittymään kotimaan peleihin. Tuleva torstai mukaan lukien Cocksilla on runsaassa viidessä viikossa 12 ottelua, kun kuuden yläjatkosarjan lisäksi mukaan otetaan EHF Cupin ja Baltian liigan kamppailut.

Cocks kärsi Kroatiassa tappion Nexelle ja SM-liigan runkosarjan päätöskierrokselle Dicken nipisti riihimäkeläiseltä kauden ensimmäisen pisteen kotimaan kentillä, joten täysin lyömätön Cockskaan ei ole.

Atlas Vantaalla sen sijaan on takana kaksi voitokasta kamppailua runkosarjan päätteeksi (Grani ja ÅIFK). Päävalmentaja Toni Kallio on melko tyytyväinen näitten otteluitten antiin Cocksin kohtaamista silmälläpitäen.

– Erityisesti on ilahduttanut hyvä vire puolustuksessa, Kallio sanoo Atlaksen verkkosivuilla.

Entä hyökkäys? Se on muutamissa matseissa tökkinyt pahasti.

– Ainakin Grania vastaan se oli ihan jees. Ja se toimii, kunhan tehdään tarpeeksi töitä, Kallio vastasi.

Kauden alussa syyskuussa Atlas piti Cocksia suhteellisen tiukalla kotonaan, loppulukemat olivat 27-31. Sen sijaan joulukuussa Riihimäellä Cocks latoi taululle selvät numerot 36-20.

Ottelu Myyrmäen Urheilutalolla alkaa torstaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk