ÅIFK mittaamaan tasoaan Cocksia vastaan

ÅIFK saa kotikentälleen keskiviikon trillerissä vastaansa Riihimäen Cocksin. Ottelu on samalla tasonmittaus ÅIFK:lle neljälle viimeiselle runkosarjankierrokselle. Cocks matkaa Turkuun Nico Rönnberg ja Teemu Tamminen tähtinään.

ÅIFK:ta johtaa kapteeni Andreas Nyström, joka teki sunnuntaisessa ottelussa HC HIK:iä vastaan 1000. liigamaalinsa ÅIFK-paidassa. Hän on toinen pelaaja, joka on rikkonut 1000 maalin rajan. Ensimmäinen oli Joakim Mether, joka ylsi samaan temppuun 8.10.2003. Muita vahvoja ”kanarialintuja” ovat Oscar Berglund, joka heitti kahdeksan maalia ja nappasi kolme tähteä HIK:iä vastaan sekä Christoffer Sjöblom ja nuoret Santeri Maijala ja Isak Lehvonen.

Tähtiä vilisevä Cocks on ollut voittamaton SM-liigassa kaudesta 2015-16. Keskiviikon suurin mielenkiinto kohdistuu siihen kuinka ÅIFK pysyy Cocksin kyydissä ja samalla se toimii erinomaisena kenraaliharjoituksena sunnuntaiselle ”neljän pisteen” -ottelulle PIF:iä vastaan.

Ottelu alkaa Samppalinnassa kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk