ÅIFK ja SIF tärkeässä ottelussa

Lauantaina ÅIFK:n vieraaksi tulee kautensa pisteissä laskettuna vaisusti aloittanut Siuntion ylpeys SIF.

ÅIFK pitää sarjassa seitsemättä paikkaa ja on pisteen edellä Siuntiota. Pisteet tulisivat kummallekin todella tarpeeseen, sillä PIF hengittää takana aivan tuntumassa avattuaan pistetilinsä edellisessä ottelussa.

ÅIFK:n Niklas Manderoos kaipaa joukkueen otteisiin tasaisuutta, jotta pistepussi karttuisi tiheämpää tahtia. Viimeksi Dickeniä vastaan ÅIFK jäi täysin vastaantulijan rooliin.

– Ollut tällä kaudella ja hiukan viime kaudellakin ongelmana tason vaihtelu pelistä toiseen ja pelien sisällä. Kun pelimme kulkee niin pystymme haastamaan monen joukkueen. Se taisteluilme täytyy kaivaa esiin tämän viikon aikana harjoittelemalla laadukkaasti ja sitä kautta lähteä haastamaan SIFfiä ja korjaamaan Dicken-pelin pettymystä, Manderoos sanoo ÅIFK:n verkkosivuilla.

Lauantaina tarjolla on kaksi tärkeää pistettä aika tasaisesti pelaavaa SIF:iä vastaan. Millä eväillä Siuntion ylpeys kaadetaan?

– SIF on vahva joukkue ja he ovat pelanneet hyvin. Uskon, että tulee tiukka matsi ja löytämällä tasaisuuden peliimme, voimme taistella kahdesta todella tärkeästä pisteestä.

SIF-luotsi Kaj Hagman ei lähde ainakaan soitellen sotaan lauantaina.

– Meidän pitäisi toki ottaa pisteet matkaamme, mutta tässä tilanteessa meille ei todellakaan ole mitään helppoja otteluita olemassakaan, Hagman viittasi pistemielessä ankeaan alkukauteen Västra Nylandissa.

Ottelu Samppalinnan palloiluhallissa alkaa lauantaina kello 14.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk