ÅIFK Atlas Vantaan vieraaksi

Atlas Vantaa saa lauantain vieraakseen ÅIFK:n ja isäntäjoukkue lähtee kamppailuun ennakkosuosikkina.

Atlas hävisi kaksi viimeistä otteluaan (BK-46 ja GrIFK), ja siksi sijoitus valahti viidenneksi ennen liigan puolivälin päättävää kierrosta. Nyt on vantaalaisittain täysi syy ja hyvä mahdollisuus päättää tappiosarja.

ÅIFK, PIF ja HIK laskettiin ennalta liigan alakastin joukkueiksi, ja niin sarja on edennyt. Turkulaiset ovat saaneet neljä pistettään HIK:n ja PIF:n kustannuksella.

Viime otteluun Siuntiota vastaan ÅIFK joutui loukkaantumisten ja sairastelujen takia ilman peräti kuutta vakiopelaajaansa, heidän joukossaa mm. pelin sielu, varvaskipua poteva Andreas Nyström.

Nyström kertoi tulevan ottelun aattona, ettei hänen pelaamisensa ole varmaa.

– Sen sijaan muista ainakin pari pystyy vissiin pelaamaan, Nyström sanoi Atlas Vantaan verkkosivujen mukaan

Atlasta Nyström pitää sen verran vahvana vastustajana, että ”meillä on kova työ Myyrmäessä, jos aiomme voittaa”.

Myös Atlas pelasi siipirikkoisena viime ottelussaan Grania vastaan. Niki Tuomisen nilkkavamma vaatii vielä toipumista, kun taas Grani-ottelussa nilkkansa muljauttaneen Heikki Laitisen tilanne ratkeaa ennen ottelua.

Pelaapa kummalta joukkueelta ketkä vaan, Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio luonnehti turkulaisia ”aina hankaliksi ja sitkeiksi vastustajiksi”.

Ottelu Myyrmäessä alkaa lauantaina kello 15.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk