SIF voitti selvin numeroin Dynamo Riihimäen

SIF otti tärkeän voiton, kun se kukisti kotikentällään Dynamo Riihimäen. SIF iski taululle selvät 30-16 (13-6)-voittolukemat.

 

Kotijoukkue aloitti ottelun päättäväisesti ja siirtyi vajaassa viidessä minuutissa 5-0 johtoon.

SIF oli siis niskan päällä alusta saakka, eikä vierailija Dynamo päässyt uhkaamaan isäntien menoa. Theo Westerlund oli ensijaksolla täysin pitelemätön ja takavedot löysivät tiensä verkon perukoille hyvällä prosentilla. Joukkueen taisteluilme näkyi parhaiten puolustuspäässä ja viimeisenä lukkona toimi torjuntavuorossa ollut Mika Malassu.

Turhat ulosjaot ensijakson lopussa ja toisen jakson alussa tarjosivat Dynamolle mahdollisuuden kaunistella numeroita 14-9. Kun SIF sai rivit kuntoon, ero alkoi taas kasvaa ja 42 minuutin kohdalla johtoasema oli kasvanut kymmeneen maaliin, 20-10.

Ottelun lopussa SIF vielä harjoitteli 7-6 peliä vaihtelevalla menestyksellä.

Vierailijoista parhaita otteita esittivät maalivahti Elmeri Aintola ja oikea laita Vili Mattila. Vaikka Dynamon rosteri lienee liigan pisin, oli joukkueella Siuntiossa käytössään vain 11 pelaajaa. Se tuskin on voinut olla vaikuttamatta joukkueen suoritukseen.

Ottelun parhaat löytyivät kotijoukkueen riveistä ja tähdet menivät tällä kertaa oikeutetusti siuntiolaisille.

SIF-valmentaja Kaj Hagman oli tyytyväinen, että harjoituskentällä tehty työ näkyi tulostaululla.

– Saatiin hyvä alku ottelulle ja puolustus toimi hyvin. Olemme viime viikon keskittyneet puolustukseen ja mielestäni onnistuimme hyvin. Vielä ottelussa tuli pari pientä suvantoa, mutta kunhan saadaan ne pois, niin näyttää hyvältä, iloinen Hagman totesi.

Dynamo Riihimäen luotsi Ville Viljanen oli omiensa peliin pettynyt.

– Tultiin huonolla jalalla matsiin ja kaveri karkasi. Ei oikein jaksettu noudattaa pelisuunnitelmaa ja ei ikinä päästy haastamaan Siuntiota tosissaan, Viljanen manasi.

SIF:n Theo Westerlund piti ottelun alkua ratkaisevana.

– Paras ottelun alku meiltä tällä kaudella. Puolustus toimi hyvin, oltiinhan me hiottu sitä koko viikon. Itseltä onnistui lähes kaikki ja hyvä fiilis siitä ja koko joukkueen suorituksesta. Parannettavaa totta kai, mutta yleisesti tyytyväinen.

SIF-Dynamo Riihimäki 30-16 (13-6)

Maalintekijät
SIF: Hagman Jan 8, Westerlund Theo 6, Voutilainen Vincent 2, Tibar Taavi 2, Svanbäck Gustav 2, Rehnberg Albert 2, Martin Ian 2, Grönberg Patrik 2, Cabell Vidar 2, Sillman Niklas 1, Marjamäki Atte 1
Dynamo Riihimäki: Mattila Vili 5, Alander Elis 4, Karhunen Sami 3, Kuparinen Olli-Pekka 2, Viljanen Valtteri 1, Tuominen Niki 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Westerlund Theo SIF 3
Malassu Mika SIF 2
Hagman Jan SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Grönberg Patrik 1 x 2 min, Voutilainen Vincent 1 x 2 min, Westerlund Theo 1 x 2 min
Dynamo Riihimäki: Alander Elias 1 x 2 min, Tuominen Niki 2 x 2 min

Erotuomarit: Skogberg Johan – Laaksonen Annika

Yleisöä: 183

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk