GrIFK ei antanut ÅIFK:lle mahdollisuuksia

GrIFK oli vahva kotikentällään, kun se voitti ÅIFK:n selvästi 36-24 (16-12). GrIFK ratkaisi ottelun vahvalla toisella puoliajan esityksellä.

GrIFK pääsi ottelussa niskan päälle ensimmäisen puoliajan puolivälissä ja johti ottelua parhaimmillaan jo kahdeksalla maalilla. ÅIFK ei kuitenkaan luovuttanut, vaan kuroi eron neljään ennen taukoa.

GrIFK repäisi kuitenkin toisen puoliajan ensimmäisen puoliskon aikana viemällä sen 10-4 eikä ÅIFK siitä enää toipunut. Näin ÅIFK on edelleen ilman vierasvoittoa tällä kaudella.

GrIFK:n valmentaja Mikko Koskueelle selvä voitto kelpasi.

– Ottelun intensiteetti ei ollut huima, mutta saatiin hyvin tuuletettua koko rosteria. Taas muutama pelaaja sairastuvalta kokoonpanossa.

ÅIFK:n päävalmentaja Besim Qerimi piti GrIFK:n toisen puoliajan repäisyä ratkaisevana.

– Vähän parempi peli meiltä verrattuna edellisen cupin peliin. Toisella puoliajalla Grani laittoi puolustuksen kiinni ja repäisi 7 maalin rako ja ottelu oli siinä.

GrIFK:n Richard Sundberg oli voittoon tyytyväinen.

– Ihan hyvä peli meiltä ja oli kiva taas pitkästä aikaa olla mukana pelaavassa kokoonpanossa. Hauskaa, että Jursi Svahn pääsi liigamaalintekijöiden joukkoon.

GrIFK-ÅIFK 36-24 (16-12)
Maalintekijät
GrIFK: Sundberg Richard 9, Von Numers Alexander 4, Toomla Sten 4, Sjöblom Peik 3, Silfver Sami 3, Forss Fredrik 3, Svahn Johan 2, Lång Patrik 2, Berg Jonathan 2, Nyman Benjamin 1, Lång Alexander 1, Koljonen Miro 1, Hammarberg Wilhelm 1
ÅIFK: Nyström Andreas 9, Berglund Oscar 5, Sjöblom Christoffer 3, Nysten Alexander 3, Jelusic Antonio 2, Tamminen Olli 1, Eriksson Daniel 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Sundberg Richard GrIFK 3
Forss Fredrik GrIFK 2
Nyström Andreas ÅIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Lång Alexander 1 x 2 min
ÅIFK: Berglund Oscar 2 x 2 min, Tamminen Arttu 1 x 2 min

Erotuomarit: Helander Jan – Westerlund Christian

Yleisöä: 212

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk