SIF karkasi komeaan voittoon Dynamo Riihimäestä

Dynamo Riihimäen ja SIF:n perjantaisesta kohtaamisesta muodostui vierasjoukkueen melkoisen yksipuolinen näytöä.

SIF repäisi heti alussa 3-0-johdon ja piti etenkin Dynamon hyökkäykset hyvin kurissa. Siuntiolaiset tekivät osumia tasaista tahtia ja ero kasvoi lähes kymmeneen maaliin jo ennen 20. minuutin täyttymistä. Dynamo sai tauon alla hiukan juonesta kiinni ja ero ei enää kasvanut.

Toisen jakson alussa SIF vei ensimmäisen viisiminuuttisen puhtaasti 5-0 ja ottelu oli käytännössä ratkennut. Parhaimmillaan vierasjohto oli jo 17 maalia, mutta ottelun lopulla Dynamo pääsi hiukan kaunistelemaan lukemia.

Dynamo Riihimäen valmentaja Ville Viljanen ei ollut alkuunkaan tyytyväinen näkemäänsä.

– Kuritonta pelaamista molemmissa päissä. Yritetään yksin ja sooloillaan, jolloin muut eivät tiedä mitä kentällä tapahtuu. Täytyy alkaa pelaamaan yhteistä peliä, koska pelin meidän pelin taso ei riitä, jos ei tehdä niin kuin on ennen peliä sovittu, Viljanen pauhasi.

SIF-luotsi Kaj Hagmanin oli helppo ottaa rauhallisemmin voiton jälkeen.

– Ensimmäisellä puoliajalla oli hyvää puolustusta, mutta ajatusten kanssa hieman ongelmia. Onneksi saatiin voitto tämmöisestä perjantain pelistä.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin jo toisessa ottelussa tällä kaudella vienyt SIF-maalivahti Rony Leven näki merkkejä myös paremmasta.

– Ihan hyvä peli meiltä. Päästiin kontraamaan paljon, joka viime pelistä puuttui, se oli selvä parannus edelliseen, Leven totesi tyytyväisenä.

Dynamo Riihimäki – SIF 15-30 (6-15)

Maalintekijät:
Dynamo Riihimäki: Leikama Niko 5, Mattila Vili 4, Viljanen Valtteri 2, Tuomi Osmo 1, Alander Elis 1, Lehmuskanta Sami 1, Nieminen Henri 1
SIF: Svanbäck Gustav 6, Nyman Elias 6, Voutilainen Vincent 5, Martin Ian 5, Westerlund Theo 4, Tibar Taavi 3, Vaahtoranta Alex 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
Leven Rony, SIF 3
Svanbäck Gustav, SIF 2
Nyman Elias, SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset:
Dynamo Riihimäki: Alander Elis 2x2min
SIF: Nyman Elias 2x2min, Svanbäck Gustav 1x2min

Erotuomarit: Ekström – Kuri

Yleisöä: 154

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk