Atlas Vantaa kohtaa kotiavauksessaan PIF:n

SM-liigakausi Myyrmäessä käynnistyy lauantaina, kun Atlas Vantaa saa kauden ensimmäisessä kotiottelussaan vastaansa PIF:n.

Melkoisen uudistuksen kesällä läpikäynyt Atlas Vantaa venyi avauksessaan GrIFK:n vieraana tasapeliin ja tämä antoi varmasti roppakaupalla uskoa jatkoon.

Lisäplussaa vantaalaisille oli myös Klaus Sarinin ja Anthony Hellakosken paluu kentille pitkän tauon jälkeen.

– Oli mukava palata taas kentälle yli vuoden tauon jälkeen. Vähän hakemistahan se oma peli vielä oli ja on varmaan lähiaikoinakin. Olen kuitenkin positiivisella mielellä ja uskon, että pelini paranee vähitellen, Atlas Vantaan tärkeä pelinrakentaja Hellakoski sanoo seuran verkkosivuilla.

Lauantain vastustaja PIF palasi pääsarjaan, jossa se pelasi viimeksi 1997. Atlas on Piffenille sikäli kohtalokas vastustaja, että ratkaisevassa nousukarsinnassa keväällä 2006 vantaalaiset vetivät pitemmän korren ja ovat säilyttäneet liigapaikkansa siitä lähtien.

Piffenin päävalmentajalla Joni Lindbergillä on käytössään melko nuorta ja vähemmän kookasta materiaalia, eikä miehistö ei kuulu kärkisuosikkeihin. Kauden avauksessa tuloksena oli tappio BK-46:lle – tosin hyvän taistelun jälkeen.

– Ei meillä ole silti varaa lähteä matsiin takki auki eikä ottelusta varmastikaan tule helppoa. Katsomani videon perusteella Piffen pelaa melko kovaa ja kaverit ryntäävät pää edellä joka paikkaan, Hellakoski sanoi.

Paraislaisiin Hellakoskella on tuntumaa muutaman vuoden takaa omalta divisioona-ajaltaan.

– Siitä porukasta nyt on mukana ainakin Lunden.

Eikä mikä tahansa Lunden, etunimeltään Fredrik. Hän on joukkueen kapteeni ja kantava voima ja teki BK:ta vastaan kahdeksan maalia.

PIF julkaisi viikolla myös kaksi uutta pelaajasopimusta. Unkarilainen Norbert Németh ja virolainen Margus Varik tuovat ryhmään lisää vaihtoehtoja.

Ottelu Myyrmäen Urheilutalolla alkaa lauantaina kello 15.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk