GrIFK hakee avausvoittoaan BK-46:sta

GrIFK saa BK-46:n kotikentälleen, kun joukkueet kohtaavat SM-liigan toisessa välieräottelussa. BK-46 voitti ensimmäisen ottelun selvästi ja GrIFK hakee revanssia.

BK-46 pelasi kotikentällään vahvasti ja vei ensimmäisen välierän nimiinsä 37-23. Numerot eivät kuitenkaan välttämättä kerro koko totuutta, sillä kuten BK:n Ben Weber totesi Yle Sportenille ensimmäisen välierän jälkeen.

– Meiltä onnistui kaikki ja pelasimme todella hyvän ottelun. Se pitää kuitenkin nollata täysin. Maanantaina aloitetaan taas 0-0:sta ja edessä on jälleen tiukka ottelu.

GrIFK:n Richard Sundbergin mukaan joukkueen täytyy keksiä uudet lääkkeet kotiotteluun.

– Meidän pitää miettiä mikä meni pieleen ja lähteä ihan toisella taktiikalla maanantaina.

Sundberg toivoo Granin saavan kotiyleisöstään ylimääräisen tuen.

– Oli hieno pelata kun tunnelma oli mahtava ja olihan meillä oma kannattajajoukkomme Karjaallakin. Toivottavasti niin moni kuin mahdollista tulee myös meidän halliimme maanantaina, Sunberg pohti Yle Sportenille.

Joukkueiden väliset kohtaamiset runkosarjassa olivat tasaisia, joista toinen päättyi BK-46:n viiden maalin voittoon ja toinen tasapeliin. Toisesta välierästä onkin odotettavissa ensimmäistä tasaisempi.

Ottelu Kauniaisissa alkaa kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk