BK-46 avasi välierät vakuuttavalla voitolla

GrIFK pysyi BK-46:n kyydissä välierien avausottelussa 25 minuuttia, mutta karjaalaiset painelivat lopulta kotihallissaan selvään voittoon.

Kotijoukkue BK-46 avasi ottelun vahvemmin, mutta avausjakso kaikkineen eteni pitkälle hyvin tasaisissa merkeissä, joskaan GrIFK ei missään vaiheessa johtanut ottelua. Numeroista 13-13 BK kuitenkin nykäisi tauon alla ja johti ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen jo viidellä maalilla.

Sama tahti jatkui tauon jälkeen, kun Granin maalihanat olivat miltei täysin tukossa ja BK nakutti maaleja tasaiseen tahtiin. Ero kasvoi nopeasti yli kymmeneen maaliin ja ottelu alkoi olla ratkaistu. Kymmenen maalin tuntumassa ero pysyikin, eikä Grani tosissaan pystynyt enää isäntien voittoa kyseenalaistamaan. Lopussa BK vielä kaunisteli voittonumeroitaan.

BK-46:n päävalmentajan Teddy Nordling oli joukkueensa otteisiin kaiken kaikkiaan syystäkin tyytyväinen.

– Hyvin läpiviety ottelu. Monet osa-alueet toimivat erittäin hyvin tänään. Saatiin puolustuksessa vastustaja hyvin kiinni ja näin ollen monta nopeaa vastahyökkäystä. Zweije pelasi hyvän pelin maalissa. Hyvä eka peli, Nordling kiteytti.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin napannut BK-46:n Oscar Kihlstedt oli myös iloinen pelin sujumisesta suunnitellusti.

– Oltiin ennen peliä puhuttu paljon puolustuksesta. Tänään se toimi juuri niin kuin olimme sopineet ja maalivahtipelikin oli erinomaista. Sodimme koko ottelun. Hyvällä puolustuksella tulee helppoja maaleja kun päästään kontraamaan. Tänään juostiin vastustajan yli, Hyvä peli meiltä, Kihlstedt sanaili.

GrIFK-piiskuri Mikko Koskue oli myös tyytyväinen – tosin vain vajaaseen puoliaikaan.

– Tultiin hyvällä sykkeellä tänään peliin ja ensimmäiset 25 minuutit olivat hyvät meiltä tänään. Sen jälkeen menetimme kaiken, Paljon teknisiä virheitä ja hukattuja palloja. Ansaittu voitto BK:lle, mutta tämä on vasta eka peli. Me tulemme vielä, Koskue vakuutti

1. välierä
BK-46 – GrIFK 37-23 (19-14)

Maalintekijät
BK-46: Weber Ben 9, Lindholm Albert 8, Kihlstedt Oscar 8, Sjöman Linus 6, Lindberg Linus 3, Westerlund Victor 1, Rönnberg Andreas 1, Dahlberg Kenneth 1
GrIFK: Sundberg Richard 7, Toomla Sten 6, Silfver Sami 4, Koljonen Miro 2, Sjöblom Peik 1, Pakarinen Atte 1, Nyman Benjamin 1, Forss Fredrik 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Kihlstedt Oscar, BK-46 3
Lindholm Albert, BK-46 2
Sjöman Linus, BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Kihlstedt Oscar 1 x 2 min, Lignell Alex 1 x 2 min, Thor Timmy 1 x 2 min, Westerlund Victor 1 x 2 min
GrIFK: Forss Fredrik 1 x 2 min, Koljonen Miro 2 x 2 min, Nyman Benjamin 1 x 2 min, Sjöblom Peik 1 x 2 min,
Von Numers Alexander 1 x 2 min

Erotuomarit: Leandersson Jan-Erik – Lindroos Mikael

Yleisöä: 774

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk