HIFK kukisti ÅIFK:n

HIFK ja ÅIFK kävivät tiukan taistelun pisteistä, mutta lopulta HIFK pystyi nappaamaan 33-28 (16-14)-voitolla.

Ensimmäinen puoliaika oli tiukka ja johto vaihtui tiuhaan tahtiin. Heti alkuminuuteilla HIFK käväisi kahden maalin johdossa, mutta sen suurempaa kaulaa ei kumpikaan joukkue onnistunut repäisemään.

ÅIFK aloitti toisen jakson vahvasti, kun Christoffer Sjöblom heitti kolme peräkkäistä maalia ja johdatti turkulaiset kolmen maalin johtoon. HIFK pääsi kuitenkin peliin mukaan, kun Nicola Zujicin käsi alkoi lämmetä ja hän nosti kotijoukkueen johtoon. HIFK onnistui pudottamaan ÅIFK:n kyydistään ja nappasi lopulta voiton.

HIFK:n valmentaja Jaako Horelli iloitsi voitosta, mutta kaipasi parempaa puolustuspeliä.

– Maaleja teimme ihan riittävästi, mutta puolustuksessa skarpattavaa. ÅIFK taisteli hyvin, mutta meidän laajempi materiaali ratkaisi pelin meille.

ÅIFK-luotsi Besim Qerimi kiitteli joukkueensa pelaamista tappioista huolimatta.

– Pelimme menee koko ajan eteenpäin ja joukkue taisteli hyvin. Olimme pienellä ryhmällä liikkeellä ja sitten vielä Kouretan loukkaantuminen kavensi riviämme lisää. Peli oli meiltä hyvä lähtökohtiin nähden.

ÅIFK:n Oscar Berglundin mukaan HIFK oli yksinkertaisesti lopussa vahvempi.

– Pelasimme ihan hyvin, mutta vastustajan laajempi materiaali ratkaisi ottelun. Kouretan loukkaantuminen oli harmillinen lisä vielä. Vastustaja juoksi lopussa meiltä jalat alta.

HIFK-ÅIFK 33-28 (16-14)

Maalintekijät
HIFK: Zujic Nicola 8, Ahlgren Niclas 5, Shevchenko Sergey 4, Protcenko Roman 4, Jansson Kristian 4, Maletic Srdjan 2, Hallbäck Rasmus 2, Bargum Johannes 2, Pleh Haris 1, Kanerva Robin 1
ÅIFK: Berglund Oscar 6, Sjöblom Christoffer 5, Maijala Eemeli 5, Nyström Andreas 4, Jelusic Antonio 3, Tamminen Olli 2, Tamminen Arttu 2, Koureta Alexanter 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Berglund Oscar ÅIFK 3
Zujic Nicola HIFK 2
Jansson Kristian HIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
HIFK: Jansson Kristian 1 x 2 min
ÅIFK Tamminen Arttu 2 x 2 min

Erotuomarit: Kuri Tapani – Illman Krister

Yleisöä: 142

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk