Kauden ensimmäinen Länsi-Uudenmaan derby lauantaina

BK-46 ja SIF kohtaavat kauden ensimmäisessä Länsi-Uudenmaan derbyssa lauantaina Karjaan Sisu Arenalla.

70-vuotisjuhliaan syksyllä viettävä BK-46 on noussut jo kauden alkumetreillä mustaksi hevoseksi. Joukkue on vahvistunut viime kaudesta ja tämä tiedetään myös Siuntiossa. SIF-luotsi Kaj Hagman muistuttaa kuitenkin, ettei otteluita ratkaista paperilla.

– Kaikki puhuvat siitä miten kovia he ovat vahvistustensa myötä. Vaikka ryhmässä onkin kovia nimiä, mistään roboteista ei ole kyse. Me lähdemme peliin tekemään raudanlujasti töitä ja katsotaan sitten mihin se riittää, Hagman sanoi Västra Nylandille.

Lyömätön BK:kaan ei toki ole kuten edelliskierroksella nähtiin. Karjaalaiset antoivat hyvän vastuksen Cocksille, mutta kärsivät kuitenkin selvähkön tappion.

– Tulimme hyvällä asenteella ja se kesti läpi ottelun. Olemme parempia kuin viime kaudella, mutta niin on minusta myös Cocks, BK-luotsi Teddy Nordling pyöritteli.

SIF kärsi BK:n tavoin edellisottelussa kauden ensimmäisen tappionsa, kun HIFK haki pisteet Folksam Arenalta.

– Se oli tavallaan ensimmäinen ottelu tällä kaudella, jossa näimme missä tällä hetkellä olemme. Pelaajat olivat melkein liian innoissaan ja se johti virheisiin. Liikaa virheitä ja liikaa kiltteyttä, Hagman kertasi edellisottelua.

Ottelu Sisu Arenalla alkaa lauantaina kello 16.00

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk