GrIFK puristi voiton HIFK:sta

HIFK ja GrIFK kävivät jännittävän taistelun pisteistä, joka lopulta kääntyi loppuhetkillä vierailijoiden puoleen. GrIFK otti maukkaat pisteet 27-24 (11-11)-voitolla.

Ottelu oli alusta saakka tasainen eikä kumpikaan joukkue saanut missään vaiheessa revittyä kahta maalia suurempaa eroa. Taukoon mennessä erot oli ajettu umpeen ja toiselle puoliajalle lähdettiin tasatilanteesta 11-11.

GrIFK sai toiselle jaksolle vahvan alun ja käväisi jo neljän maalin johdossa. Niclas Ahlgren kuitenkin piti HIFK:n kannassa ja hänen kolme peräkkäistä maalia nostivat HIFK:n rinnalle ja ohi. Sen jälkeen joukkueet etenivät käsi kädessä aina päätösminuuteille saakka. GrIFK onnistui lopussa käyttämään paikkansa ja heitti kolme maalia korjaten lopulta potin.

HIFK:n valmentaja Toni Kallio harmitteli voiton lipsumista käsistä.

– Peli oli omissa käsissä, mutta ongelma oli, että epäonnistuttiin 11 kertaa 6 metristä. Puolustus oli hyvä, mutta epäonnistumiset hyökkäyksessä estivät voiton tänään.

GrIFK-luotsi Mikko Koskue oli ylpeä, että joukkue sai kammettua pelistä voiton.

– Hankala ensimmäinen puoliaika. Toisen puoliajan alun hyvä peli oli jo hallussa, mutta sysimusta viisiminuuttinen päästi HIFK.n takaisin otteluun. Olen ylpeä joukkueesta, joka uskoi itseensä ja käänsi voiton kotiin.

GrIFK:n Richard Sundberg uskoi, että yli satapäinen yleisö viihtyi lehtereillä.

– Tiukka vääntö ja hyvä vauhdikas peli molemmilta joukkueilta. Kiva oli pelata, Sundberg hehkutti.

HIFK-GrIFK 24-27 (11-11)

Maalintekijät
HIFK: Ahlgren Niclas 8, Shevchenko Sergey 5, Protcenko Roman 3, Hallbäck Rasmus 3, Jansson Kristian 2, Maletic Srdjan 1, Koskela Antti 1, Kanerva Robin 1
GrIFK: Sundberg Richard 9, Laine Topias 8, Forss Fredrik 5, Toomla Sten 2, Sjöblom Peik 1, Silfver Sami 1, Koljonen Miro 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Sundberg Richard GrIFK 3
Laine Topias GrIFK 2
Christou Theodotos HIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
HIFK: Hallbäck Rasmus 2 x 2 min, Shevchenko Sergey 1 x 2 min
GrIFK: Koljonen Miro 1 x 2 min, Lång Alexander 1 x 2 min

Erotuomarit: Nieminen Harri – Kuri Tapani

Yleisöä: 132

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk