GrIFK eteni välieriin

GrIFK otti kolmannen peräkkäisen voittonsa Atlas Vantaasta ja selvitti tiensä välieriin. GrIFK voitti viidennen ja ratkaisevan välierän 31-28 (18-19).

Atlas Vantaa voitti kaksi ensimmäistä ottelua, mutta GrIFK nousi sillasta ottamalla kolme peräkkäistä voittoa. Ottelu noudatteli neljän edellisottelun linjaa ja oli erittäin tasainen. Atlas Vantaa sai otteluun paremman startin ja repäisi jo neljän maalin johdon. GrIFK nousi kuitenkin rinnalle ja käväisi johdossakin, mutta Atlas Vantaa pääsi maalin johdossa tauolle.

Kotijoukkue aloitti toisen puoliajan myös vahvasti, mutta GrIFK sai käännettyä peliä itselleen, kun se iski seitsemän peräkkäistä maalia ja repäisi viiden maalin johdon. Atlas Vantaa pääsi vielä tasoihin, mutta GrIFK nykäisi vielä kerran eikä Atlas Vantaa pystynyt vastaamaan siihen.

Atlas Vantaan valmentaja Johan Nyberg kiitteli miestensä taistelua.

– Grani oli vähän parempi. Tällainen oli päätös erittäin hyvälle kaudelle. Olen ylpeä joukkueesta, että se jaksoi taistella loppuun asti.

GrIFK:n päävalmentaja Mikko Koskue oli luonnollisesti iloinen joukkueensa voitosta.

– Meillä oli hermostunut alku, ja Atlas tuli taas kovaa. Toisella jaksolla Atlas tuli vielä 5-0 -jaksolla, korvien välistä tämä on lopulta kiinni. Pitää kiittää joukkueen henkistä kanttia.

– Hienoa, että pystyttiin kääntämään ottelu. Pelasimme hienosti joukkueena, ja kaikilla oli tahto ja halu voittaa, ottelun parhaana palkittu GrIFK:n Sami Silfver mietiskeli.

Atlas Vantaa-GrIFK 28-31 (19-18)
Maalintekijät
Atlas Vantaa: Säkkinen Sebastian 7, Kinos Nikko 6, Kivinen Jani 5, Näntö Erkka 4, Hellakoski Anthony 3, Åstrand Kenneth 2, Laitinen Tuomas 1
GrIFK: Toomla Sten 8, Silfver Sami 8, Von Numers Alexander 4, Sundberg Richard 3, Olsson Benjamin 3, Koljonen Miro 3, Sjöblom Peik 1, Forss Fredrik 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Silfver Sami GrIFK 3
Kinos Nikko Atlas Vantaa 2
Thilman Stefan GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Atlas Vantaa: Hellakoski Anthony 1 x 2 min, Kinos Nikko 1 x 2 min, Maksimovic Milos 1 x 2 min
GrIFK: Forss Fredrik 2 x 2 min, Sundberg Richard 1 x 2 min, Von Numers Alexander 1 x 2 min

Erotuomarit: Rönnberg Jan – Helander Jan

Yleisöä: 528

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk