Atlas Vantaa ja GrIFK ratkaisevassa puolivälierässä

Atlas Vantaa ja GrIFK ratkaisevat neljännen välieräjoukkueen sunnuntaina, kun joukkueet kohtaavat Myyrmäessä viidennessä puolivälieräottelussa.

Atlas Vantaa aloitti ottelusarjan komeasti ja voitti kaksi ensimmäistä kamppailua. Kahdesti vantaalaisille tarjottiin tennistermiä käyttäen ottelupalloa, mutta eipä vain kelvannut hyvistä asemista huolimatta.

Viimeksi keskiviikkona neljän maalin johto suli Kauniaisten luolassa toisella puoliajalla.

– Grani teki toisella puoliajalla sen, minkä me teimme hienosti ekalla, Atlas Vantaan päävalmentaja Johan Nyberg sanoi seuran verkkosivuilla ja kiteytti tulevan ratkaisuottelun ennakkoasetelmat.

– Tämä on kauden toistaiseksi tärkein ottelu molemmille. Paitsi pelillinen panos, ratkaisee fyysinen ja ennen kaikkea henkinen kestävyys.

Oman huippuesimerkkinsä henkisestä kestävyydestä Atlas Vantaa antoi toisessa puolivälieräkamppailussa, kun joukkue taisteli maalin voiton seitsemän maalin tappioasemasta ja otti ensimmäisen täyspotin Granin luolassa. Sellaista meininkiä joukkue tarvitsee sunnuntainakin.

Kahden viime ottelun voiton ansiosta Granilla kuitenkin on kenties henkinen yliote.

– Hyvänä hetkenään Grani on parempi joukkue kuin me. Ja niinhän sen pitääkin olla, koska sillä on neljä maajoukkuepelaajaa, meillä vain yksi, Nyberg sanoi naamallaan sellainen ilme, ettei ollut varmaa, puhuiko mies tosissaan tai lämpimikseen.

Sunnuntain ottelun voittaja jatkaa siis välieriin, jossa vastaan asettuu BK-46.

Ottelu Myyrmäen urheilutalolla alkaa sunnuntaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk