Cocks vei Riihimäen derbyn selvin lukemin

Hallitseva mestari Cocks avasi kauden arvolleen sopivasti ja kaatoi sunnuntaina Riihimäen derbyssa Dynamo Riihimäen selkein lukemin.

Cocks karkasi heti ottelun alussa 5-1 -johtoon, mutta Dynamo kuroi eron vielä kahteen maaliin. Tämän jälkeen vajaa kymmenminuuttinen kirjattiin Cocksille maaleja takoneen Teemu Tammisen johdolla puhtaasti 7-0 ja pelin henki alkoi olla selvä. Taukoon mennessä Cocks oli venyttänyt johtonsa jo 11 maaliin.

Dynamo ei pystynyt tauon jälkeenkään eroa kutistamaan, vaan Cocks päinvastoin venytti etumatkaansa hitaasti, mutta tasaisesti. Loppusummerin soidessa eroa Riihimäen Urheilutalon taululla oli 16 maalin verran.

Cocks-luotsi Gintaras Savukynas oli sekä peliin että tulokseen tyytyväinen.

– Pelimme oli ok kuten odotimmekin. Yhteistyö oli hyvää ja saatiin pelaajat motivoitumaan. Viimeinen puoliaika oli rennompaa, Savukynas analysoi.

Dynamo Riihimäen päävalmentaja Ville Viljanen löysi selkeistä tappiolukemista huolimatta otteista paljon hyvää.

– Peli-ilme oli hyvä. Tarvitsemme 2-3 peliä, jotta pelimme näyttää siltä mitä sen pitäisi olla. Harjoiteltua ei pysty pienessä ajassa toteuttamaan, Viljanen muistutti.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin nappasi jälleen kerran Cocksin karkumatkalle johdattanut Teemu Tamminen.

– Maaliero oli iso ja isompikin olisi voinnut olla. Ok startti kauteen, Tamminen summasi.

Cocks – Dynamo Riihimäki 32-16 (18-7)

Maalintekijät
Cocks: Tamminen Teemu 8, Valo Antti 4, Oliveira Da Silva Tiago 4, Nenita Vitalie 3, Bachko Aliaksandr 3, Tuominen Jani 2, Rönnberg Nico 2, Lukyanchuk Yury 2, Tsitou Aliaksandr 1, Syrjälä Roni 1, Novoselov Andrei 1, Kaliarovich Andrei 1
Dynamo Riihimäki: Karhunen Sami 4, Viljanen Valtteri 3, Tuominen Niki 2, Mattila Vili 2, Leikama Niko 1, Lehmuskanta Sami 1, Kuparinen Olli-Pekka 1, Alander Elis 1, Alander Elias 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Tamminen Teemu Cocks 3
Alander Kalle Cocks 2
Oliveira Da Silva Tiago Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: –
Dynamo Riihimäki: Alander Elias 1 x 2 min, Nieminen Henri 1 x 2 min

Erotuomarit:  Helander Jan – Skogberg Johan

Yleisöä: 275

 

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk