PIF avaa SM-liigakauden BK-46:tta vastaan

PIF tekee paluun SM-liigaan pitkän tauon jälkeen toden teolla sunnuntaina kun kauden avausottelussa vieraaksi saapuu BK-46.

PIF on taatusti latautuneena ensimmäisessä kotiottelussaan, mutta ennakoiminen on toki hiukan hakuammuntaa kauden avausottelun osalta.

– Pallo on pyöreä ja ensimmäinen ottelu aina ensimmäinen ottelu. Jos pelaajamme lähtevät otteluun sillä mielentilalla kuin toivon, kellään ei ole helppoa Paraisilla, PIF-luotsi Joni Lindberg sanoi Yle Åbolandille.

– Uskon kaikille olevan mielenkiintoista tulla tänne Paraisille. Tänne ei ole kiva tulla ja täällä on aina ollut vaikea voittaa.

BK-46 on vahvistunut ainakin paperilla viime kaudesta. Loukkaantumiset tosin ovat hiukan kiusanneet ja nenänsä murtanut Andreas Rönnbergkin on todennäköisesti sunnuntaina sivussa. BK-valmentaja Teddy Nordling myöntää suoraan, että vastustaja on pienoinen arvoitus.

– Meidän täytyy keskittyä omaan tekemiseemme ja pelata vahvuuksiemme kautta.

– Olemme parantaneet kaikilla osa-alueilla, mutta ennen kaikkea olemme saaneet kasaan aggressiivisen ja toisiaan tukevan puolustuksen, jonka myötä vastustajan on vaikea päästä maalipaikoille.

PIF – BK-46 Paraisilla sunnuntaina kello 18.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk