Cocks karisti Atlas Vantaan kannoiltaan

Atlas Vantaa ei luopunut pisteistä ilman taistelua, kun se haastoi väkevästi ilman pistemenetyksiä kauden pelanneen Cocksin. Lopulta riihimäkeläiset olivat kuitenkin vahvempia 33-19 (13-9)-numeroin.

Ensimmäinen kymppi oli varsin vähämaalinen ja kumpikin onnistui maalinteossa ainoastaan kolmasti. Sen jälkeen Atlas Vantaan heilutti verkkoa kolme kertaa ja nousi johtoon. Cocks ei tästä kuitenkin häkeltynyt, vaan vei jakson lopun selvästi nimiinsä ja tauolle mentiin kotijoukkueen neljän maalin johdossa.

Toisella puoliajalla Cocks oli tukevasti kuskin paikalla, muttei saanut karistettua vieraitaan lopullisesti kyydistä kuin vasta viimeisen vartin aikana. Cocks latoi seitsemän maalia peräkkäin ja samalla Atlas Vantaan selkäranka katkesi. Lopulta ero kasvoi varsin suureksi ja Cocks jatkaa puhtaalla pelillä.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas kaipasi erityisesti parempaa ensimmäisellä puoliajalla, mutta kokonaisuudessaan liettualaisluotsi oli omiensa esitykseen tyytyväinen.

– Ensimmäinen puoliaika ei laadullisesti niin hyvää, mikä on pitkän harjoittelutauon johdosta normaalia. Toinen puoliaika oli ok. Olen tyytyväinen.

Vaikka vantaalaisille ei tullut ottelusta pisteitä, niin valmentaja Johan Nybergin mukaan pelistä jäi jotakin kuitenkin käteen.

– Tultiin hakemaan muuta kuin kotikentällä. 40 minuuttia meni ok, 20 ensimmäistä minuuttia otetaan mukaan seuraaviin peleihinkin.

Ottelun parhaana palkitun Cocksin Aliaksandr Bachkon mukaan Cocks jylläsi toisella puoliajalla leveämmän rosterinsa avulla.

– Alku oli meille harjoittelutauon johdosta vaikeaa, ensimmäinen peli neljään viikkoon. Toisella puoliajalla tehtiin enemmän vaihtoja, joten pystyttiin pitämään vauhtia yllä.

Cocks-Atlas Vantaa 33-19 (13-9)

Maalintekijät
Cocks: Bachko Aliaksandr 7, Rönnberg Nico 6, Tamminen Teemu 4, Sjöman Robin 4, Syrjälä Roni 3, Oliveira Da Silva Tiago 2, Nenita Vitalie 2, Lukyanchuk Yury 2, Tuominen Jani 1, Safronii Gheorghe 1, Novoselov Andrei 1
Atlas Vantaa: Säkkinen Sebastian 5, Näntö Erkka 5, Hellakoski Anthony 4, Kinos Nikko 3, Laitinen Heikki 2

LähiTapiola-tähtipelaajat
Bachko Aliaksandr Cocks 3
Rönnberg Nico Cocks 2
Säkkinen Sebastian Atlas Vantaa 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: Sjöman Robin 1 x 2 min, Tamminen Teemu 1 x 2 min, Tuominen Jani 1 x 2 min
Atlas Vantaa: Kinos Nikko 1 x 2 min, Laitinen Heikki 1 x 2 min, Sarin Klaus 1 x 2 min, Vihavainen Samuli 1 x 2 min

Erotuomarit: Glantz Julia – Laaksonen Annika

Yleisöä: 279

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk