Cocks isännöi Atlas Vantaata – SM-liiga palaa tauolta

Vuosi 2017 pyörähtää SM-liigan osalta käyntiin keskiviikkona, kun kärkijoukkue Cocks pelaa kotonaan Atlas Vantaata vastaan.

Cocksin kannalta uusi vuosi olisi voinut lähteä paremmissakin merkeissä käyntiin. Nico Rönnberg joutui jättämään viikonlopun maaottelut Hollantia vastaan pohjevamman vuoksi väliin ja toinen vasen takamies, Andrei Kaliarovich, teloi puolestaan nilkkansa viime viikolla. Rönnberg nähtäneen kentällä jo tämän viikon aikana, mutta Kaliarovichin paluuta tositoimiin joudutaan todennäköisesti odottamaan kauemmin.

Poissaolollaan tämän viikon koitoksista loistaa myös Aliaksandr Tsitou, joka taistelee parhaillaan Valko-Venäjän maajoukkueen riveissä Ranskan MM-kisoissa. Pitkään sivussa ollut Viktor Kovalenko on sen sijaan tehnyt paluun Cocksin harjoitusvahvuuteen ja hänet saatetaan hyvinkin nähdä kentällä jo Atlasta vastaan.

Vaikka syyskauden pelkkiä voittoja SM-liigassa napsinut sarjajohtaja Cocks lähteekin vuoden ensimmäiseen otteluunsa suurena ennakkosuosikkina, ei vieraisille saapuvaa Atlas Vantaata kannata aliarvioida.

Onnistuneen valmentajavaihdoksen jälkeen joukkue vetristyi hyvään vireeseen ja nousi ennen joulutauolle lähtöä SM-liigan kuntopuntarissa heti kaikki ottelunsa voittaneen Cocksin vanaveteen. Vahvojen otteidensa myötä Atlas nousi sarjataulukossa neljännelle sijalle aivan Dickenin ja BK-46:n kantaan ja lähtee erinomaisista asetelmista kauden toiselle puoliskolle. Joukkueen tehokkain maalintekijä on jälleen ollut Sebastian Säkkinen, joka löytyy maalipörssin jaetulta toiselta paikalta.

Atlas Vantaan päävalmentaja Johan Nyberg ei kuitenkaan peittele Cocksin suosikkiasemaa keskiviikon kohtaamisessa.

– Kuusi kovaa matsia ja alkaa kovimmalla eli Cocks vieraissa. Se on ottelu josta ei välttämättä tule hirveästi pisteitä, mutta siitä voi tulla jotain muuta mukaan – esimerkiksi ottelutempoa ja kovuutta, Nyberg totesi Atlas TV:n haastattelussa.

– Mitään ei vielä ole voitettu, mutta itseluottamus meillä on tällä hetkellä hyvä.

Ottelu Riihimäen urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk