BK-46 varmisti paikkansa neljän joukossa

BK-46 sinetöi paikkansa neljän joukkueen ylemmässä jatkosarjassa, kun se pelasi 28-28 (14-11)-tasapelin GrIFK:ta vastaan.

BK-46:lle riitti pistekin varmistamaan sijoitus neljän parhaan joukossa. Tasapeli riitti pitämään myös GrIFK:n ylemmän jatkosarjan haaveet elossa.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli hyvin tasainen, mutta viimeisellä kympillä GrIFK oli hieman terävämpi vieden sen 5-2 ja sai hankittua itselleen näin kolmen maalin puskurin toiselle puoliajalle lähdettäessä.

Toisen puoliajan alkajaisiksi karjaalaiset nousivat tasoihin kolmella peräkkäisellä osumalla, mutta GrIFK vastasi heti neljällä maalilla putkeen. Siitä lähtien ottelua mentiinkin GrIFK:n johtaessa aina viimeiselle kympille saakka. GrIFK oli hienoisessa etulyöntiasemassa vielä kymmenen minuuttia ennen loppua, sillä kotjoukkue johti ottelua kolmella maalilla. Karjaalaiset latoivat kuitenkin neljä häkkiä peräkkäin nousten johtoon. BK-46 oli lopulta voitossa kiinni aina viime hetkille saakka, mutta Miro Koljosen maali 12 sekuntia ennen loppua takasi Granille tärkeän pisteen ja tasapelin.

GrIFK-valmentaja Mikko Koskue jakoi kiitosta sekä joukkueelle että kannattajille.

– Kovatempoinen ja -tasoinen peli tänään. Hyvä taistelu ja peli-ilme mutta ei ihan riittänyt. BK on kova vastus ja Rönnbergin ollessa näin hyvässä kunnossa ja pelipäällä niitä on vaikea kaataa. Oli kiva pelata tänään hyvän ja kannustavan kotiyleisön edessä, Koskue mietti ottelun jälkeen.

Karjaalaisten valmentaja Teddy Nordling oli tyytyväinen ottelun antiin.

– Tänään oli tasainen ja tiukka ottelu. GrIFK on raskas vastustaja ja pelaa hyvää käsipalloa. Kun puolustettiin oikealla korkeudella, puolustus toimi hyvin. Olisin toivonut enemmän nopeita, mutta kaiken kaikkiaan hyökkäyspeli toimi hyvin tänään.

BK-46:n ja ottelun ykköstykkinä häärinyt Andreas Rönnberg piti lopputulosta oikeutettuna.

– Tasapeli oli aika oikeutettu tulos tänään. Me tulimme pari kertaa takaisin otteluun kolmen neljän maalin takaa-ajotilanteesta. Hyvin tehty joukkueelta tulla takasin otteluun, tekee hyvää joukkueen moraalille.

GrIFK-BK-46 28-28 (14-11)

Maalintekijät
GrIFK: Toomla Sten 8, Sundberg Richard 8, Forss Fredrik 3, Berg Jonathan 3, Koljonen Miro 2, Von Numers Alexander 1, Sjöblom Peik 1, Nyman Benjamin 1, Lång Patrik 1
BK-46: Rönnberg Andreas 10, Kihlstedt Oscar 5, Thor Timmy 4, Lindholm Albert 4, Weber Ben 2, Karlsson Robin 2, Lindberg Linus 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Rönnberg Andreas BK-46 3
Toomla Sten GrIFK 2
Lindholm Albert BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Berg Jonathan 1 x 2 min, Forss Fredrik 1 x 2 min, Koljonen Miro 1 x 2 min, Lång Alexander 1 x 2 min, Toomla Sten 1 x 2 min, Von Numers Alexander 1 x 2 min
BK-46: Kihlstedt Oscar 1 x 2 min, Lignell Alex 1 x 2 min, Thor Timmy 1 x 2 min

Erotuomarit: Nieminen Harri – Tuomi Markku

Yleisöä: 345

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk