BK-46 puristi pisteet HIFK:lta

BK-46 johti alkuminuuttien jälkeen koko ajan keskiviikon kotiotteluaan HIFK:ta vastaan, mutta vieraat panivat lujasti kampoihin miltei loppuun saakka. Pisteet kuitenkin jäivät Karjaalle.

Tasaisen alun jälkeen BK-46 otti aloitteet käsiinsä ja paineli muutaman maalin johtoon. Ero ei tästä juuri kasvanut, mutta ei kaventunutkaan ja taukoa Karjaalla vietettiin isäntien johtaessa ottelua viidellä maalilla.

Toisella jaksolla BK:n alun pienen nykäisyn jälkeen asetetuttiin jälleen samoihin asetelmiin. Isäntien johto pysyi tasaisesti 3-5 maalissa. BK ratkaisi lopullisesti voiton itselleen vasta viiden viimeisen minuutin aikana ja otti ylempään jatkosarjaan pääsyn kannalta erittäin tärkeät kaksi pistettä.

BK-46:n päävalmentajan Teddy Nordligin suurimmat kehut menivät joukkueen oman pään pelaamiselle.

– Sairaan hyvä puolustus ensimmäisellä puoliajalla. Hyvää maalivahtipeliä läpi koko ottelun, Nordling tiivisti kiitoksensa.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin nappasikin nimiinsä BK-maalivahti Martin Pråhl.

– Paljon sydäntä, silloin me ollaan hyviä. Kun on tällainen puolustus, on kiva olla maalissa. Oscar [Kihlstedt] näytti kuinka tärkeä hän on puolustuksessa. Pelasi vaikka oli kuumeessa.

HIFK-luotsi Kenneth Bäcklund jäi harmittelemaan loppuminuutteja, jolloin ottelu olisi vielä voinut kääntyä.

– Parannusta edelliseen otteluun, pidettiin kasa koossa pidempään. Meillä oli lopussa kyllä tilanteita mutta emme tehneet maaleja ja BK kontrasi muutaman. Jos olisimme saaneet ne sisään, niin tästä olisi taas tullut ottelu, Bäcklund näki.

BK-46 – HIFK 31-23 (18-13)

Maalintekijät
BK-46: Rönnberg Andreas 9, Weber Ben 6, Udd Andre 5, Kihlstedt Oscar 4, Hellberg Jasper 3, Thor Timmy 2, Mattsson Robin 1, Lindberg Linus 1
HIFK: Ahlgren Niclas 9, Protcenko Roman 5, Shevchenko Sergey 3, Hallbäck Rasmus 3, Maletic Srdjan 2, Zujic Nicola 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Pråhl Martin, BK-46 3
Rönnberg Andreas. BK-46 2
Ahlgren Niclas, HIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: –
HIFK: Ahlgren Niclas 1 x 2 min, Hallbäck Rasmus 1 x 2 min, Pitkänen Harri 1 x 2 min

Erotuomarit: Kuri Tapani – Ekström Anton

Yleisöä: 410

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk