Cocks haki varmat pisteet SIF:lta

Cocks jatkaa puhtaalla pelillä sarjataulukon kärjessä kaadettuaan keskiviikkona SIF:n vieraissa lopulta varmasti, vaikka alku mentiinkin tasaisesti.

Folksam Arenalla edettiin hyvin tasaisissa merkeissä avausjakson puolivälin tienoille saakka, mutta lukemista 7-7 Cocks alkoi vähitellen repiä kaulaa isäntien maalinteon alkaessa tökkiä. Taukoon mennessä Cocks oli venyttänyt etumatkansa jo seitsemään maaliin.

Cocks oli karkaamassa lopullisesti tauon jälkeen, mutta SIF kuroi eron jakson puolivälissä taas vain viiteen maaliin. Tästä Cocks kuitenkin nykäisi jälleen ja enää SIF ei pystynyt vastaamaan, vaan riihimäkeläiset etenivät lopulta selkeään voittoon.

SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman näki paljon hyvääkin, mutta muistutti samalla että Cocksia vastaan pitää onnistua täydellisesti.

– Hetkittäin oli oikein hyvä puolustus ja hyökkäyspäässä löysimme Albinin (Järvinen) viivalla. Mutta sitten jos palloja hukkaa, lähtee tämä vastustaja heti nopeille hyökkäyksille. Kokosimme itsemme hienosti ja pelasimme hyvin toisella puoliajalla, Hagman kiitteli omiaan.

– Cocks on ammattilaisjoukkue ja kyllähän sen pitää näkyä. Mutta me jatkamme harjoituksia, ei siinä mitään.

Cocks-luotsi Gintaras Savukynas oli tyytyväinen lopputulokseen ja antoi myös kehuja isännille.

– Saimme hyvän lopputuloksen heikon alun jälkeen, jolloin vastustaja teki hienoja maaleja. Ensimmäisen jakson jälkeen saimme pelin kuntoon, ero kasvoi ja ryhdyimme pelaamaan kuten olimme valmistautuneet. Pelin loppulukemat olivat looginen tulos päivän ottelulle, Savukynas summasi.

Samoilla linjoilla oli myös ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin kuitannut Cocksin Teemu Tamminen.

– No, ihan hyvä peli. Alku oli vähän sellaista kävelemistä, mutta ihan riittävä peli, ihan ok. Oli aika häsläämistä lopussa, mutta kymmenen kai sinne jäi eroa ja se on ihan riittävä, Tamminen pyöritteli.

SIF – Cocks 24-35 (11-18)

Maalintekijät
SIF: Westerlund Theo 7, Järvinen Albin 7, Voutilainen Vincent 3, Rehnberg Albert 2, Puna Ardo 1, Martin Ian 1, Marjamäki Atte 1, Hagman Jan 1, Grönberg Patrik 1
Cocks: Tamminen Teemu 10, Rönnberg Nico 7, Sjöman Robin 4, Safronii Gheorghe 3, Novoselov Andrei 3, Tsitou Aliaksandr 2, Syrjälä Roni 2, Nenita Vitalie 2, Tuominen Jani 1, Bachko Aliaksandr 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Tamminen Teemu, Cocks 3
Järvinen Albin, SIF 2
Rönnberg Nico, Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Grönberg Patrik 1 x 2 min, Voutilainen Vincent 1 x 2 min, Westerlund Theo 1 x 2 min
Cocks: Novoselov Andrei 1 x 2 min, Sjöman Robin 1 x 2 min

Erotuomarit: Korja Miro – Metsämäki Christopher

Yleisöä: 232

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk