BK-46 palasi voittojen tielle

BK-46 karisteli viikonlopun derby-tappion niskastaan voittamalla kotikentällään ÅIFK:n 39-30 (22-15).

Ottelun alussa BK-46:n Andreas Rönnberg ja ÅIFK:n Andreas Nyström heittelivät kilvan maaleja ja joukkueet etenivät tasaisesti. Jakson puolivälissä BK:n Robin Karlsson sai sihtinsä kuntoon ja johdatteli BK:n pienelle karkumatkalle. Jakson loppupuolella oli Andre Uddin vuoro toimia karjaalaisten maalitykkinä ja tauolla ero oli seitsemän BK-46:n hyväksi.

BK-46 pysyi kuskin paikalla myös toisella puoliajalla, mutta ÅIFK ei antanut periksi. Turkulaiset eivät päässeet kuitenkaan missään vaiheessa neljää maalia lähemmäksi. Lopussa BK-46 pääsi kasvattamaan eroa ja piti pisteet kotonaan.

BK-46:n päävalmentaja Teddy Nordling ei ollut voitosta huolimatta joukkueensa peliesitykseen lainkaan tyytyväinen.

– Emme olleet valmistautuneet kunnolla päivän otteluun. Emme tehneet sitä hyvää työtä mistä oli puhuttu. Liian paljon teknisiä virheitä. Varsinkin, kun pelataan kotikentällä, pitää osata näyttää enemmän iloa yleisölle. Voidaan kaikki katsoa itseämme peiliin, Nordling suomi.

ÅIFK-valmentaja Besim Qerimi myönsi kotijoukkueen paremmuuden.

– BK oli yksinkertaisesti parempi tänään. Lähelle tultiin toisella puoliajalla, mutta ei ihan loppuun asti. Meiltä ihan ok peli, Qerimi totesi.

ÅIFK:lle 12 maalia heittänyt Nyström harmitteli ensimmäisen puoliajan esitystä ja manasi, ettei kiri riittänyt loppuun saakka.

– Oli ihan vaatimaton ensimmäinen jakso meiltä. Puolustus oli heikko ja varsinkin Gea sai tehdä ihan mitä halusi. Sitten ihan ok ensimmäiset viisitoista minuuttia toisella jaksolla. Tehtiin melkein ottelu tästä ja vaikea sanoa miksi emme päässeet lähemmäksi.

BK-46-ÅIFK 39-30 (22-15)

Maalintekijät
BK-46: Udd Andre 9, Rönnberg Andreas 9, Karlsson Robin 7, Lindholm Albert 4, Lignell Alex 4, Weber Ben 2, Mattsson Robin 2, Kihlstedt Oscar 2
ÅIFK: Nyström Andreas 12, Sjöblom Christoffer 5, Nysten Alexander 4, Maijala Eemeli 2, Jelusic Antonio 2, Berglund Oscar 2, Tamminen Arttu 1, Lehvonen Isak 1, Fistonic Jure 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Nyström Andreas ÅIFK 3
Rönnberg Andreas BK-46 2
Udd Andre BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Lignell Alex 2 x 2 min, Rönnberg Andreas 1 x 2 min
ÅIFK: Berglund Oscar 2 x 2 min, Tamminen Arttu 1 x 2 min

Erotuomarit: Leandersson Jan-Erik – Lindroos Mikael

Yleisöä: 380

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk