BK-46 karkasi selvään voittoon PIF:sta

PIF jatkaa sarjataulukon viimeisellä sijalla pisteittä jäätyään lauantain vierasottelussaan selvästi BK-46:n jalkoihin.

PIF tuli Karjaalle kuitenkin taisteluilmeellä ja peli eteni tasaisena numeroihin 6-6. Tästä BK nykäisi kuitenkin vajaan viiden minuutin jakson 5-0 ja ottelun käsikirjoitus alkoi olla selvä. Kotijohto kasvoi tasaisesti ja oli jo ennen taukoa yli kymmenen maalia.

Tauon jälkeen BK piti otteen varmasti itsellään ja kasvatti johtoaan entisestään vähä vähältä. Voittaja ratkesi jo hyvissä ajoin ja loppuhetkillä isännät venyttivät voittomarginaalinsa vielä yli 20 maaliin.

BK-46:n päävalmentaja Teddy Nordling ei selvästä voitosta huolimatta ollut kovin innostunut esityksestä.

– Oli vaisu ottelu. Kokeiltiin uutta puolustusta ensimmäisen erän alussa ja silloin PIF pysyi vähän mukana. Loppupeli oli meille vähän niin kuin treeniottelu. Mielestäni päästettiin liian paljon maaleja, Nordling arvioi.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt kokenut Andreas Rönnberg oli pitkälti samaa mieltä Nordlingin kanssa.

– Jaa-a, mitä pitäisi sanoa. Kokeiltiin vähän uutta puolustusta ottelun alussa. Tämän jälkeen se oli pelailua. Mielestäni oltiin vähän vaisuja puolustus- ja maalivahtipelissä.

PIF-valmentaja Joni Lindberg ei lähtenyt tappiota selittelemään millään tavoin.

– Paikka paikoin meillä oli ihan hyvä peli. Mutta on kyllä todettava, että tämäntasoista joukkuetta vastaan meillä ei ole mitään sanottavaa. Niin puolustus kuin hyökkäykset olivat hyvät BK:n puolella, Lindberg suitsutti vastustajaa.

BK-46 – PIF 44-23 (24-13)

Maalintekijät
BK-46: Udd Andre 8, Lignell Alex 8, Sjöman Linus 7, Lindholm Albert 5, Hellberg Jasper 5, Rönnberg Andreas 3, Kihlstedt Oscar 3, Dahlberg Kenneth 3, Weber Ben 2
PIF: Söderlund Daniel 5, Gestranius Mathias  4, Lunden Fredrik 3, Fagerlund Sebastian 3, Alexandersson Samuel 3, Timgren Felix 2, Silen Rasmus 2, Fröjdö Linus 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Rönnberg Andreas, BK-46 3
Sjöman Linus, BK-46 2
Lignell Alex, BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Lignell Alex 1 x 2 min, Mattsson Robin 1 x 2 min
PIF: Lunden Fredrik 1 x 2 min

Erotuomarit: Kuri Tapani – Illman Krister

Yleisöä: 255

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk