Riihimäki

Kohti kautta: Cocks

Cocks
Kaudella 2015-16: Runkosarjan 1., mestari, voitti finaaleissa HC Westin 3-0
Suomen mestaruuksia: 8

Hallitseva Suomen mestari Cocks lähtee kauteen jälleen suurimpana ennakkosuosikkina. Mestarivalmentaja Kaj Kekki jäi viime kauden jälkeen sivuun seurajoukkuevalmennuksesta ja nyt Cocks lähtee kauteen Gintaras Savukynasin johdolla.

Cocksin miehistössä on tapahtunut jonkin verran muutoksia, mutta kokonaisuudessaan ryhmä on erittäin laadukas. Joukkue on valmistautunut kauteen huolella ja kausi kilpailumielessä käynnistyi jo syyskuun alussa Mestarien liigan karsintaturnauksella.

– Se turnaus oli myös viimeinen tarkistuspiste ennen liigakauden alkua ja erittäin positiivinen sellainen, Savukynas toteaa.

– Pääsemme sen myötä hyvillä mielin myös alkavaan SM-liigakauteen.

Cocks jatkaa eurocupeissa ja pelaa sen lisäksi jo tuttuun tapaan Baltian liigaa, jonka riihimäkeläiset veivät nimiinsä viime kaudella. Usealla rintamalla pelaaminen tuo omat haasteensa, mutta Savukynas ei usko haasteen olevan liian kova. Cocksin materiaali on suomalaisittain paitsi laadukas, myös erittäin leveä.

– Meillä on 18 pelaajaa ja tulemme kauden aikana kierrättämään pelaajistoa varmasti. Tavoite on pystyä täysipainoisiin esityksiin kaikissa kilpailuissa, joissa olemme mukana.

Suuria huolia pelaajiston suhteen Cocksilla ei kauden kynnyksellä ole. Ainoastaan Robin Sjöman on sormivamman takia sivussa muutaman viikon kauden alusta.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk