SIF:lla välieräpaikka katkolla kotona Dickeniä vastaan

SIF on kääntänyt puolivälieräsarjan Dickeniä vastaan tappioasemasta edukseen voitoin 2-1 ja pääsee hakemaan ratkaisua ensi kertaa keskiviikkona kotonaan Folksam Arenalla.

SIF siis johtaa 2-1 ja heillä on nyt mahdollisuus päättää Dickenin kausi kotona Siuntiossa. Dickenin miehillä on vielä toki kaikki mahdollisuudet voitolla jatkaa sarjaa viidenteen otteluun kotona Pirkkolassa. Siuntion halli tulee olemaan todella täynnä heidän kannattajiaan ja Dicken haluaa tarjota mahdollisuuden yhdessä lähteä Siuntioon. Seura on varannut 60 henkilön bussin kaikille halukkaille dickeniläisille.

SIF vastaa kuitenkin huutoon ja kutsuu omilla kanavillaan kaikkia kannattajiaan keskiviikkona paikalle antamaan tuen kotijoukkueelle.

Altavastaajana puolivälieräsarjaan lähtenyt SIF on yllättänyt ja etenkin edellinen ottelu Pirkkolassa eteni siuntiolaisten vakaassa komennossa.

– Puolustus oli mahtava ja tuntui siltä, että meillä on ottelu hallussa koko ajan. Jos jatkamme samaan tapaan, näyttää hyvältä, erinomaisen ottelun pelannut SIF-maalivahti Rony Levén totesi Västra Nylandille.

Ratkaisevan voiton ottaminen on usein vaikeinta ja tämä toki tiedetään myös siuntiolaisleirissä.

– Mitään ei vielä ole voitettu, yksi voitto vielä tarvitaan, SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman muistutti.

– Keskiviikkona tulee jännittävää – meillä on voittopaineet, mutta koskaan ei ole myöskään helppoa katkaista sarjaa, Dickenin kokenut Benny Broman säesti.

Ottelu keskiviikkona Folksam Arenalla alkaa kello 19.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä myös VeikkausTV:stä.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk