Atlas Vantaa hakee välieräpaikkaa GrIFK:n vieraana

Atlas Vantaan ensimmäinen ottelupallo välieräpaikkaan ei tuonut tulosta ja keskiviikkona joukkue matkaa GrIFK:n vieraaksi edelleen 2-1-johto puolivälieräsarjassa taskussaan.

Tähänastiset kolme kamppailua ovat olleet hieman eriluonteisia. Avauksessa Atlas pystyi tasapainoiseen esitykseen, kun taas Granille sattui musta hetki ensimmäisen puoliajan loppupuolella. Voitto lopulta Atlakselle 27-25 Granin loppukirin ansiosta.

Toinen ottelu luolassa oli ailahtelua puolin ja toisin, kun vantaalaiset nousivat 10-17-tappioasemasta voittoon 27-26 – historiallisesti Kauniaisissa.

Viime kamppailu sujui alussa Atlas Vantaan hallinnassa, mutta toisella puoliajalla peli sekosi, ja numeroin 28-25 Grani pääsi kaventamaan kokonaistilanteen 2-1:een.

Keskiviikkona on kyse ennen kaikkea siitä, kumpi pystyy pitämään peli paremmin koossa ilman repsahduksia. Tiukkatahtisessa puolivälieräsarjassa vaaditaan niin fyysistä kuin ennen kaikkea henkistä kestävyyttä.

– Palautuminen on avainasia. Onhan edessä neljäs ottelu kymmenessä päivässä, Atlas Vantaan päävalmentaja Johan Nyberg sanoi seuran verkkosivuilla.

Granin pelissä oli viime kamppailussa aivan uusia elementtejä, kun ykköspyssy Richard Sundberg palasi kentälle. Myös aikaisempi flunssapotilas Alexander von Numers on taas tolpillaan ja kun takalinjoille lisätään ovela heittäjä Sten Toomla, Granilla on koossa vahva osasto höystettynä vielä Sami Silfverillä.

Ottelu Kauniaisten Luolassa alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk