SIF HIFK:n vieraaksi keskikastin koitoksessa

HIFK ja SIF päättävät syksyn urakkansa SM-liigassa lauantaina Helsingin urheilutalolla pelattavan kohtaamisen myötä.

Kaksikko on lauantain otteluun lähdettäessä sarjataulukossa sijoilla 6.-7. siuntiolaisten ollessa kaksi pistettä isäntiään edellä. Kevään asetelmien kannalta ottelussa on siis runsaasti panoksia. Mistään kohtalonottelusta ei SIF-luotsi Kaj Hagmanin mukaan sentään ole kyse.

– Ei se mikään katastrofi ole jos häviämme, mutta on toki selvää että tarjolla olisivat hienot pisteet, Hagman mietti Västra Nylandissa.

Lähtökohdat joukkueilla ovat melkoisen erilaiset. Ottelutauolta palannut HIFK jäi viikolla pahasti Cocksin jatkoihin, kun SIF puolestaan otti edellisessä ottelussaan selkeän voiton Dynamo Riihimäestä.

– Voimme olla aika tyytyväisiä [siihen otteluun], mutta olisimme toki voineet voittaa selvemminkin numeroin. Kokeilimme kuitenkin aika monia erilaisia juttuja ja kaikki niistä eivät ehkä ihan täysin toimineet, Hagman mietti edellisottelun antia.

SIF matkaa Helsinkiin myös revanssihengellä, sillä syyskuun lopulla HIFK haki sarjapisteet Folksam Arenalta viiden maalin voiton myötä.

Ottelu Helsingin urheilutalolla käynnistyy lauantaina kello 15.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk