BK-46 ja Cocks kärkikamppailussa lauantaina

SM-liiga vetäytyy lauantain jälkeen tauolle ja Karjaalla nähdään syksyn päätteeksi todellinen huippuottelu, kun sarjakakkonen BK-46 isännöi kärkijoukkue Cocksia.

Cocks on jyrännyt syksyn käytännössä kaikilla rintamilla ja on edelleen ilman pistemenetyksiä. Viikolla HIFK jäi täysin riihimäkeläisten jalkoihin, joten vire on pysynyt kovana tiiviistä ottelutahdista huolimatta.

BK-46 ei sarjassa ole kärsinyt tappiota kuin juuri Cocksille, joten kyseessä on syksyn ehdoton finaali.

– Totta kai tärkeä peli, mutta ei siitä kannata tehdä turhan isoa numeroa. Toki otteluun pitää valmistautua vähän eri lailla kuin vaikka Piffeniä vastaan ja se ”game plan” tehdään toisella tavalla. Mutta ei tämä siitä mitenkään eroa, että lähdemme voittamaan jokaista ottelua, on vastassa mikä joukkue tahansa, BK-luotsi Teddy Nordling toppuuttelee Etelä-Uusimaassa.

Cocks on oikeastaan vain pariin otteeseen syksyn aikana joutunut tiukoille kotimaan kentillä ja yksi näistä harvoista tapauksista oli Suomen Cupin puolivälierä, jossa juuri BK-46 taisteli tiukasti Cocksia vastaan. Nordling sysääkin paineet suosiolla riihimäkeläisille.

– Cocksilla on tähän sarjaan selvästi paras materiaali, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Meidän täytyy vain uskoa siihen mitä me teemme, että se tuo tulosta.

– Näistä peleistä pitäisi myös nauttia, sillä ei tällaisia kovia matseja tule sarjassa eteen joka viikko. Nämä ovat kuitenkin niitä pelejä, jotka eniten kehittävät. Ei mennä pelkäämään, vaan otetaan Cocks vastaan mielenkiintoisena ja hyvänä haasteena, Nordling totesi.

Ottelu Sisu Arenalla alkaa lauantaina kello 18.30 ja on SM-liigan viimeinen ottelu kuluvan kalenterivuoden puolella.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk